poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Teoria spisku spotyka podatny grunt.

moze nie wiem wszystkiego ale wiem duzo... nie bede wspominal o bracie i o szwagrze... ale wiem duuzo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Teoria spisku spotyka podatny grunt.

24.04 raczej nic ciekawego ne bedzie sie dzialo bo bedzie konkurs teorytyczny, z przepisów ruchu i nie tylko dla zawodnikow. 25.04 dopiero bedzie mozna ogladac szalejące furki ;)
Wie ktos moze w jakim dokladnie miejscu bedzie rajd w lasku jednacz. ??

popieram 4HuGo x) ja tez niedługo (za tydzień) kończę te szkołę ;) < II LO!!>napewno jest warta polecenia! ale niestety nie dla wszystkich! polecam tym, którzy chcą się naprawdę czegoś nauczyć, przeżyć coś wartościowego i nauczyć się co to jest Kultura,przez duże K!, bo niestety nie wszyscy gimnazjaliści to wiedzą...

.

Następnym elementem będzie wprowadzenie elektronicznych obroży. Jak tylko atmosfera będzie zbyt gorąca to szef Delty naciśnie guzik i porażenie prądem....... i porażenie...... i porażenie. Tak jak inteligentny człowiek panuje nad agresją dzikich zwierząt.

...Fajny pomysł, naprawdę fajny pomysł. Najpierw kibice... przepraszam pajace, potem kierowcy (lub inna grupa społeczna) a na koniec całe społeczeństwo. Tak jak inteligentny człowiek panuje nad agresją dzikich zwierząt. Tak Adolf robił z Żydami... Wszędzie zainstalujmy kamery, tak setki kamer. Big Brother World. Tego chcecie?

Do kolegów po szalu: nie ma co się wdawać w polemiki z ludźmi, którzy o kibicach wiedzą tyle ile przeczytali w Współczesnej ewentualnie tyle ile im w partii powiedziano. Oni zawsze będą wiedzieć lepiej. Zresztą jakaś drużyna siatkarska awansowała do II ligi. Niech się tam wykażą wszystkowiedzący.

Jeden w miarę normalny post w tym temacie, który nie jest dziełem kibica to post mieczkosia... Może głupio to zabrzmi ale z Ciebie to może być w przyszłości dobry policjant. Szkoda, że do tej pory z takim się jeszcze w swoim życiu nie spotkałem...

PS. Wsuwajcie pestki - z pewnością piłkarzom będzie się przy tym lepiej grało. (vide hydrotwór)

Kup sobie neostradę, zmień dziewczynę, idź na spacer

Raczej - cześć Jelcyn

Bez wspominania o pamięci

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org