piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szyfrant Zielonka w Chinach???

chcieliscie zimy to ją macie :p hehehe ja chce lato !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szyfrant Zielonka w Chinach???

jest jeszcze licencja Ux Systems:

cyt:
"W zależności od potrzeb mogą Państwo wybrać wersję profesjonalną lub domową. Licencja dotycząca wersji profesjonalnej umożliwia wykorzystanie oprogramowania w działalności gospodarczej lub w instytucjach publicznych. Wersja domowa pozwala na korzystanie z pakietu w domu do celów niezarobkowych".

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=48641&t=48641 tu sa 2 fotki :) tylko w polowie stronki...

Jeśli przy instalacji wybierasz licencję Ux Systems wówczas do użytku domowego OO jest bezpłatny a do użytku komercyjnego płatny.

Jeśli natomiast przy instalacji wybierasz licencję GPL program jest bezpłatny zarówno do użytku domowego jak i komercyjnego (jak wszystkie programy na licencji GPL)

Licencja firmy Ux Systems od licencji GPL różni się tylko wsparciem technicznym, którego przy licencji GPL nie ma. No i oczywiście jeszcze tym, że za licencję Ux trzeba zapłacić przy użytku komercyjnym.

Cya gdzie w lomzy mozna kupic biale rekawiczki takie na dyskoteki ?? i w jakiej cenie

Zgadzam się, tegoroczna studniówka w I LO była poprostu świetna, zabawa non stop do 5 rano. Świetna kapela i super towarzystwo. Pozostały wspomnienia ...

witam zwracam sie z pytaniem czy jest mozliwosc sciongniencia z lg u 400 simloka mam go z sieci 3 zakupiony w angi dzieki i pozdrawiam

the thruth tracker

W 15 odcinku 2 sezonu współwięzień z celi zakocha się w Bellicku i nawiąże z nim romans ...

18 lat lecze zeby u pani Joli Myszynskiej-Sarnackiej (gabinet na ul. Ksiecia Janusza II w bloku na dolewsrod innych lokali). Wszyscy, ktorym ja polecilam byli bardzo zadowoleni i od tej pory nie szukali innego specjalisty. Fachowo, solidnie, klasycznie i bardzo sympatycznie. Uwielbiam chodzic do dentysty.

polecam i pozdrawiam
koszmitka

Mówisz, że pedalstwo się szerzy?

Już wykupują tereny i działki pod budowę obwodnicy ale bawełna nie ma z czego się cieszyć ponieważ obwodnica będzie szła obok ''Ciepłowni Miejskiej'' obok schroniska więc też będziecie mieli na co narzekać :)

bagrmosen

Plany budowy dróg już są robione a wiosną ruszymy z robotą:]

dzięki loko i jak wyszedł ten zabieg?? Jesteś zadowolony?? Ile zapłaciłeś?? jaki rozmiar felg robiłeś?? ja mam zamiar 17 naprawić

na giełdzie mówisz
mieszkam w warszawie i wiem jak każdy tu mieszkający że na giełdzie sie nie kupuje bo jest drogo i robią w wałka
a najlepiej poszukać po necie części i znaleźć kogoś kto to poskłada w całość jeśli samemu sie nie umie

walnij naklejke na tylniej szybie ,,jezdze do jeziorka"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org