Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szyfrant Zielonka w Chinach??? |
chcieliscie zimy to ją macie :p hehehe ja chce lato !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szyfrant Zielonka w Chinach??? |
jest jeszcze licencja Ux Systems: cyt: "W zależności od potrzeb mogą Państwo wybrać wersję profesjonalną lub domową. Licencja dotycząca wersji profesjonalnej umożliwia wykorzystanie oprogramowania w działalności gospodarczej lub w instytucjach publicznych. Wersja domowa pozwala na korzystanie z pakietu w domu do celów niezarobkowych".
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=48641&t=48641 tu sa 2 fotki :) tylko w polowie stronki...
|
|
Jeśli przy instalacji wybierasz licencję Ux Systems wówczas do użytku domowego OO jest bezpłatny a do użytku komercyjnego płatny. Jeśli natomiast przy instalacji wybierasz licencję GPL program jest bezpłatny zarówno do użytku domowego jak i komercyjnego (jak wszystkie programy na licencji GPL) Licencja firmy Ux Systems od licencji GPL różni się tylko wsparciem technicznym, którego przy licencji GPL nie ma. No i oczywiście jeszcze tym, że za licencję Ux trzeba zapłacić przy użytku komercyjnym.
|
|
Cya gdzie w lomzy mozna kupic biale rekawiczki takie na dyskoteki ?? i w jakiej cenie
|
|
Zgadzam się, tegoroczna studniówka w I LO była poprostu świetna, zabawa non stop do 5 rano. Świetna kapela i super towarzystwo. Pozostały wspomnienia ...
|
|
witam zwracam sie z pytaniem czy jest mozliwosc sciongniencia z lg u 400 simloka mam go z sieci 3 zakupiony w angi dzieki i pozdrawiam _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
W 15 odcinku 2 sezonu współwięzień z celi zakocha się w Bellicku i nawiąże z nim romans ...
|
|
18 lat lecze zeby u pani Joli Myszynskiej-Sarnackiej (gabinet na ul. Ksiecia Janusza II w bloku na dolewsrod innych lokali). Wszyscy, ktorym ja polecilam byli bardzo zadowoleni i od tej pory nie szukali innego specjalisty. Fachowo, solidnie, klasycznie i bardzo sympatycznie. Uwielbiam chodzic do dentysty. polecam i pozdrawiam koszmitka
|
|
Mówisz, że pedalstwo się szerzy?
|
|
Już wykupują tereny i działki pod budowę obwodnicy ale bawełna nie ma z czego się cieszyć ponieważ obwodnica będzie szła obok ''Ciepłowni Miejskiej'' obok schroniska więc też będziecie mieli na co narzekać :) bagrmosen
|
|
Plany budowy dróg już są robione a wiosną ruszymy z robotą:]
|
|
dzięki loko i jak wyszedł ten zabieg?? Jesteś zadowolony?? Ile zapłaciłeś?? jaki rozmiar felg robiłeś?? ja mam zamiar 17 naprawić
|
|
na giełdzie mówisz mieszkam w warszawie i wiem jak każdy tu mieszkający że na giełdzie sie nie kupuje bo jest drogo i robią w wałka a najlepiej poszukać po necie części i znaleźć kogoś kto to poskłada w całość jeśli samemu sie nie umie
|
|
walnij naklejke na tylniej szybie ,,jezdze do jeziorka"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |