Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Następny ksiądz zabił niewinne dziecko i i uciekł... |
Zgadzam sie w powyższym stwierdzeniem. Przejżałem już dużo "portali" i mimo że lomza.info nie prezentuje się idealnie to mozna tam znalezc najciekawsze informacje odnosnie lomzy. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Następny ksiądz zabił niewinne dziecko i i uciekł... |
Była i jest na stadionach i podczas manifestacji taka przyśpiewka: "Pałą, pałą przez łeb tak Polska policja zaroabia na chleb" Koledzy kibice, tak to już jest, że czasem się dostaje od Policji za nic. Pamiętam mój wyjazd mecz Legia -Widzew. Szłem w kordonie, a Policja traktowała ludzi-kibiców Widzewa, którzy przyjechali na mecz do Warszawy gorzej niż....Bili pałami kibiców i poganiali ich.To nie był marsz w tym kordonie, to był maraton, wszyscy klibice w kordonie biegli, bo Policja w kordonie biegła. Ci co szli nie mogli iść musieli biec ulicami Warszawy do pociągu. Jak kibice szli to musieli biec bo Policja biła ich pałami. A póżniej Policja się zastanawia skąd wśród kibiców, czy też strajkujących górników tyle agresji wobec Policji.
|
|
|
Do voyagera Kolego to , że policja klepie kibiców z nic to nie rozwiązuje problemu. To powoduje wzrost agresji ze strony kibiców. Dziś policja tłucze kibiców jutro dostaje od kibiców płytami chodnikowymi iluś jest rannych policjantów. Ja chodzę na mecze I ligi i widziałem wiele. Powiem ci , że nie jest przyjemnym widokiem sytuacja w której pali się 5 czy 10 samochodów policyjnych. Jeśli chcesz to zobaczyć to pochodz na mecze Legii, albo inne klubu. Polecam ci voyager spotkanie z kibicami Cracovi Kraków lub Arki Gdynia. To są najniebezpieczniejsi kibice w Polsce. Poczytaj trochę o grupach tych kibiów.
|
|
Salve, Tak - Polak Polakowi wilkiem czy wiczyca (zalezy na kogo sie trafii) - Sa jednak i tacy co pomagaja. Oczywiscie trzeba miec pieniadze aby zaplacic za ich usluge ale nie orzna a doradza.... W Anglii w Londynie jest taka firma = www.polang.com Powodzenia Gandalf de Grey
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |