poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Izby Lekarskie w Polsce przejęte przez BigFarma?

Izby Lekarskie w Polsce przejęte przez BigFarma!
Świadczą o tym m.in. prześladowania wielu lekarzy
leczących swoich pacjentów na wirusa C-19 - lecząc
amantadyną jako lekiem sprawdzonym i tanim.
To chyba największe korporacje które
mają dbać o dobrostan ludzi.
A dbają tyko o kasę.

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Izby Lekarskie w Polsce przejęte przez BigFarma?

Na portalu Do Rzeczy relacjonuje swoje problemy
dr Katarzyna Ratkowska. Zacytuję fragment.
Resztę poczytajcie sobie sami
...
DoRzeczy.pl: W piątek [24-11-2023] stanie pani ponownie przed sądem lekarskim. Powodem sprawy są pani wypowiedzi dotyczące szczepionek na COVID-19. Chodzi m.in. o wywiad, jakiego udzieliła pani naszemu portalowi. Jak wygląda dokładnie pani sytuacja?

Dr Katarzyna Ratkowska: Wypowiedzi są jednym z powodów. Pierwsze oskarżenie i proces miał miejsce 18 marca 2022 roku. Były tam dwa zarzuty.
Pierwszy dotyczył tego, że leczę COVID-19 amantadyną, a drugi to to, że śmiem cokolwiek negatywnego powiedzieć o preparatach genetycznych, które nazwano szczepionkami przeciwko COVID-19.
Rzecznik odpowiedzialności zawodowej wnioskowała o natychmiastowe zawieszenie mi prawa wykonywania zawodu. Kiedy zapoznałam się z aktami sprawy byłam zdumiona: zobaczyłam, że śledzona i negatywnie komentowana jest każda moja wypowiedź w mediach. Najbardziej dotknęły moich oskarżycieli wypowiedzi w telewizji Polsat, w Radio Maryja, wRealu24, ale również wywiad dla portalu DoRzeczy.pl, gdzie mówiłam m.in. o tym, że tzw. szczepionki przeciw COVID-19 stwarzają zagrożenie zdrowia i życia, a także, że skandalem jest dopuszczenie ich stosowania u dzieci. W aktach sprawy jest mowa \"że moja działalność jest szczególnie niebezpieczna\". Jest tam również komentarz, \"że się nie poprawiłam\" mimo dwóch spotkań rzecznika odpowiedzialności zawodowej ze mną w Bydgoskiej Izbie Lekarskiej, które miały miejsce jesienią 2021 roku. Przypomniało mi to teczki i donosy z czasów działalności SB, czyli jak się dotąd wydawało, minionej już epoki. /.../

https://dorzeczy.pl/opinie/506883/dr-ratkowska-chca-pozbawic-mnie-prawa-do-pracy.html

oooo! taaaak! psychiatra ma być ekspertem od chorób zakaźnych...

\"Dr Ratkowska zdążyła w ciągu 20 min. programu – z czego przysługiwało jej około połowy czasu antenowego, czyli 10 min. – wypowiedzieć niesłychaną ilość tez niezgodnych nie tylko z obecną wiedzą medyczną, ale i z faktami. \"
https://oko.press/niewiarygodny-show-polsatu-psychiatra-opowiada-bzdury-o-pandemii

rudy błazen z druhem

Apel - zaWezwanie
...
19 grudnia 2022 roku „Sąd Lekarski” przy Okręgowej Izbie Lekarskiej w Krakowie wydał skandaliczny wyrok na doktora Zbigniewa Martykę. Doktor otrzymał roczny zakaz wykonywania zawodu. Powodem tego był jego sprzeciw wobec „aktualnej wiedzy medycznej”, którą promowało Ministerstwo Zdrowia i wielkie koncerny farmaceutyczne.

Za to, że doktor Martyka nie uległ propagandzie i twardo stał po stronie pacjentów oraz wolności słowa w debacie medycznej,
chcemy mu podziękować, zbierając podpisy, które zostaną wydrukowane w specjalnej księdze, którą mu wręczymy. Na pierwszym miejscu pamiętamy o tych, którzy włączyli się w protest „Dajcie leczyć” w obronie doktora, dlatego ich podpisy automatycznie znajdą się w naszej księdze.

https://www.dajcieleczyc.pl/dziekujemy-doktorze/?ka=007313

hajhitla dvpokrata, uważasz, że służbę zdrowia powinne przejąć wybudowane przez was obozy koncentracyjne pod nadzorem uwielbianego przez faszystów takich jak ty dr Mengele.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

@ziomex- znowu nie wziąłeś tabletek

\"oooo! taaaak! psychiatra ma być ekspertem od chorób zakaźnych...\"

Ty mały sprzedajny uju,ty tu za ekspertów często stawiałeś wszelakiej maści skvr.. którzy często z medycyną nie mieli nic wspólnego!
A więc spier....w podskokach je*any naganiaczu!

Kasia..

Dla małego puto,
Bill-pedofil jest ekspertem, nie tylko od pandemii i szczepionek,
ale od wszystkiego. Włącznie ze sztucznym mięsem.

Rydzyk: Zaszczepiłem się trzy razy. Posłuchałem lekarzy
Na sympozjum „Oblicza pandemii”, organizowanym przez należącą do Fundacji Lux Veritatis uczelnię w Toruniu, ojciec Tadeusz Rydzyk wyznał, że przyjął trzy dawki szczepionki przeciw COVID-19. - Ja posłuchałem lekarzy. Już znałem takich, co nie słuchali lekarzy. Wąchają kwiatki od spodu - tłumaczył.

rudy błazen z druhem

Pewnie bredził tak po tym,
jak Franek potajemnie spotykał się z weterynarzem od phizera?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org