Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
święty żył znacznie krócej... |
Nie żyje Wanda Półtawska. Przyjaciółka Jana Pawła II miała 101 lat ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: święty żył znacznie krócej... |
To był taki katolicki Breżniew, przez długi czas, mumia siedziała na Piotrowym stolcu…. A kapciowy hulał niczym halny…. ![]() urbi et orbi !
|
|
Człowiek rodzi się do życia wiecznego. Wieczności z Bogiem albo Szatanem paplak udaje że tego nie rozumie Kiedy zobaczy w co wdepnął będzie już za późno. ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Żydzicowy dvPOkrato: Ja już dawno zobaczyłem w co wdepnąłem, a raczej w co wpakowała mnie rodzina i sPOłeczność katolicka wychowując na wyznawcę kościoła Rzymskiego. Szybko wyszedłem z tego gvwna i dlatego nie obawiam się wieczności o ile takowa istnieje... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Ale że ty wdepnąłeś w takie góvvniane życie, gdzie Dąbrowa Górnicza ze swoją plebanią jest szczytem marzeń to gratuluje, chociaż tego doczesnego. ![]() urbi et orbi !
|
|
|
KatoFob paplak prezentuje nam swoją nienawiść do tego co polskie od wieków. Ale są ludzie którzy żyli jak wierzyli. Dziś tacy służą nam za przykład godzien pamięci ![]() Rtm. Pilecki do dzieci - „Kochajcie ojczystą ziemię. Kochajcie swoją świętą wiarę i tradycję własnego Narodu. Wyrośnijcie na ludzi honoru, zawsze wierni uznanym przez siebie najwyższym wartościom, którym trzeba służyć całym swoim życiem”. ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Towarzysze Marksa i Stalina i Urbana... wyjedźcie do Brukseli przez Berlin tam jest wasza marksia Mekka po co w Polsce się męczyć ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
...o czem to nieszczęsne dvPOkraszcze erdoli niczym obłąkany kato-POyeb... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |