Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sławomir Mentzen- Co do zasady nie należy zabijać dzieci tylko za to że są chore |
Co do zasady nie należy zabijać dzieci tylko za to że są chore. Jest to wyjątkowo niewłaściwe i nie świadczy o wysokim poziomie kultury prawnej jeżeli prawo zezwala na zabijanie kogoś tylko dlatego, że jest chory – powiedział w telewizyjnym wywiadzie w Polsacie polityk Konfederacji Sławomir Mentzen. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sławomir Mentzen- Co do zasady nie należy zabijać dzieci tylko za to że są chore |
– W większości sytuacji polityka PiS jest bardzo zbliżona do polityki Platformy. (…) Różnice są pozorne – ocenił gość Bogdana Rymanowskiego. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Re: Sławomir Mentzen- Co do zasady nie należy zabijać dzieci tylko za to że są chore |
Co ta Menda erdoli..?!, co do zasady nie należy zabijać..?!, zabijać nie wolno i to jest bez wyjątkowa zasada..!, chyba, że w obronie własnej. rudy błazen z druhem
|
|
paplak @paplik - pakuj manele i jedź do swojego El Dorado - marksi zachód Unii antyEuropejskiej. Tam masz szansę zostać zutylizowany po zastrzyku eutaNazich. Oni czynią neoMarksizm i neoNazizm jako zasadę. O skali 50.000.000 dzieci mordowanych przez niedoszłe matki i rekarzy. Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Nic takiego nie ma miejsca, to tylko chore wizje w twojej POsranej kato-mózgownicy... rudy błazen z druhem
|
|
Ale te narodzone już mogą spokojnie zdychać, zwłaszcza w faszystowskich obozach koncentracyjnych. Już tam faszyści o te dzieci \"zadbają\". Prawda hajhitlo dvpokrato? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
paplak pitu-pitu od poranka aż do świtu. Nie bacząc na fakty Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
|
|
kato-fakty nie są tożsame z faktami realnymi.. rudy błazen z druhem
|
|
Wczoraj gapiłem się z niedowierzaniem na ten program tvn, a poszedłem sobie precz w momencie, kiedy pokazali jakąś panią w ciąży, które mówiła, że mogła być jedną z pięciu ofiar lekarzy. Nie wiedziałem o jakie ofiary i o jakich lekarzy chodzi. I się nie dowiedziałem, albowiem pani zaczęła opowiadać o wadach płodowych swojego dziecka. Uznałem, że to już za wiele, tym bardziej, że we wszystkich programach publicystycznych telewizji reżimowej PiS pokazują Nowicką, która nadaje wyłącznie o aborcji, czyli o zabijaniu z zimną krwią maleńkich ludzi. Tak, że tegies ......... ----------------------- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |