wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dziecko samo z siebie nie nienawidzi, trzeba go tego nauczyć

Od małego byłam otoczona konserwatywną propagandą. Mając 8 czy 9 lat wiedziałam, że moim planem na życie jest w wieku 22 lat mieć męża, a w wieku 23 urodzić dziecko, żeby je odchować, zanim pójdę do pracy — opowiada Martyna
— Do partii Korwina wstąpiłam w wieku 20 lat. I to od razu do \"normalnej\" partii, a nie młodzieżówki. [...] W niedługim czasie dzięki mojemu zaangażowaniu trafiłam do sztabu głównego przed wyborami do Sejmu w 2015 r. — wspomina
— W sztabie głównym bardzo często miały miejsce zachowania, które można zaklasyfikować jako mobbing w postaci przemocy psychicznej, np. poprzez odnoszenie się do innych w obraźliwy sposób. Pracowałam w wielu miejscach, ale z takim czymś, jak w tamtym sztabie, nie spotkałam się nigdzie indziej — opowiada 29-latka
— Z dzisiejszej perspektywy, patrząc na moje doświadczenia w tamtym środowisku, muszę powiedzieć jasno: skrajna prawica jest sektą [...] Dlatego chcę się zwrócić do tych osób, które wahają się nad poparciem tej partii albo są w jej strukturach i myślą o wyjściu z niej — nie bójcie się zmienić swoich decyzji, nie bójcie się zmienić swojego środowiska — stwierdza kobieta
Moje poglądy były wtedy bardzo ekstremalne. Dziś powiedziałabym, że po prostu byłam wtedy rasistką, homofobką i antysemitką. Inni ludzie w partii mieli oczywiście takie poglądy jak ja. Im wyżej w hierarchii partii, tym było gorzejhttps://www.onet.pl/styl-zycia/noizz/mialam-21-lat-i-bylam-w-sztabie-partii-korwina-bylo-jak-w-sekcie/7kem8pp,3796b4dc

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dziecko samo z siebie nie nienawidzi, trzeba go tego nauczyć

Nie jest tajemnicą - Niemcy sypią milionami ojro
na antypolską propagandę. I nawet nie kryją się
z tym że zamierzają wepchnąć folksdojczów
na szczyty władzy.
...
Konfederacja jest zagrożeniem
dla całej Bandy Czworga oraz
ich mocodawcom z Berlina i
Waszyngtonu i Moskwy.

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

Niemiaszki nie mają tu nic do rzeczy, Martyna to POlka z krwi i kości...
Końpederaści stanowią zagrożenie dla ludzi i POlski, dla wolności osobistej, demokracji i wszystkiego co zostało osiągnięte w cywilizacyjnym POstępie. Brunatnym kato-faszystom mówimy stanowcze NIE!

rudy błazen z druhem

https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,29917984,polska-bez-aborcji-i-lgbt-dlaczego-coraz-wiecej-mlodych-kobiet.html

małego puto

poyebało jak i jego domniemaną Martynę.
cytat:
\"Do partii Korwina wstąpiłam w wieku 20 lat.

Pracowałam w wielu miejscach\"

Ciekawe w jakich i kiedy?
No chyba że na poboczach.

aparat napisał(a):

> małego puto
>
> poyebało jak i jego domniemaną Martynę.
> cytat:
> \\\"Do partii Korwina wstąpiłam w wieku 20 lat.
>
> Pracowałam w wielu miejscach\\\"
>
> Ciekawe w jakich i kiedy?
> No chyba że na poboczach.

Tak, to prawda.
Ale MMNNIIEEE interesuje czy każde polskie dziecko
w podstawówce wie, że ukraińcy nabijali Polskie dzieci na pale?
Wcześniej je oczywiście gwałcili i znęcali się na wiele innych sposobów.
A lubili to do orgazmu...
Takie są FAKTY

Nasadzanie małych dzieci na ogrodzeniowe zaostrzone sztachety. Katarzynówka, pow. Łuck, woj. wołyńskie, czerwiec 1943

.

Fakty są takie że:
- nawet esesmani szkoleni w okrucieństwie,
byli zszokowani bestialstwem ukraińców,
nad niewinnymi dziećmi, kobietami, i Polakami w ogóle.

aparat napisał(a):

> Fakty są takie że:
> - nawet esesmani szkoleni w okrucieństwie,
> byli zszokowani bestialstwem ukraińców,
> nad niewinnymi dziećmi, kobietami, i Polakami w ogóle.

No widzisz
Posłuchaj
tego
posłuchaj w całości:

https://www.youtube.com/watch?v=xkPPQqfRpJY

i zadaj sobie parchu pytanie:

ilu sąsiadów, znajomych, nieznajomych i innych Polaków uświadomiłeś
o tym ludobójstwie ???

Bo JJJJJJJAAAAAAA gnido, ponad 50 osób osobiście, w tym 3 tylko w tym tygodniu osobiście, w realu
oraz piszę o tym na różnych forach...

Jesteś teraz by potomkowie tych bestii dostawały 800+
na twój koszt i koszt twoich dzieci?

.

P.S.
sorry, to \"parchu\" skopiowałem z wpisu do takiej pewnej pizzzdy

Do Ciebie nic nie mam :-)

.

\"Jednak sam Ruch Narodowy szybko mnie rozczarował. Okazało się, że tworzą go przegrani, smutni kolesie, którzy zapijali swoje problemy bardzo dużą ilością alkoholu. Retoryka, która panowała w Ruchu Narodowym, miała po prostu nadawać im poczucia wartości z samego faktu bycia białymi mężczyznami. Było w tym środowisku też dużo zdrad, przemocy wobec kobiet czy korzystania z płatnych usług seksualnych.
Jednocześnie zaczęłam konsumować dużo treści z internetu dotyczących Korwina i jego partii. Widziałam jego dużo wystąpień, czytałam artykuły na jego temat w prawicowych mediach i w ten sposób jego poglądy mnie kupiły. Tak samo wtedy, jak i teraz, korwiniści udzielali prostych odpowiedzi na trudne pytania, co pozwalało poczuć, że rozumie się te wszystkie złożone zjawiska społeczne i polityczne, których ogarnięcie w rzeczywistości wymaga wiedzy i wysiłku dla jej zdobycia.
Mimo to czarę goryczy przelał we mnie dopiero moment w kampanii, w której zajmując się social mediami, dano nam do promowania w nich antyuchodźczy klip, który miał straszyć Polaków, że jeśli ich wpuścimy, to będą tu zamieszki, terroryzm, zamachy. Sprawdziłam te sceny, które znalazły się w tym nagraniu i nie było tam ani jednego nagrania z Europy. Wszystkie ujęcia pochodziły z zamieszek w RPA. Już wcześniej, kiedy czasem wrzucaliśmy jakieś wypowiedzi Korwina z jego różnymi tezami, ciężko było znaleźć jakiekolwiek zewnętrzne źródło, które by je potwierdzało, ale fałsz tego spotu był dla mnie szczególnie druzgocący, bo od samego początku byłam karmiona tym antyislamskim i antyuchodźczym podejściem. I nagle to wszystko okazało się kłamstwem, a oni nie mieli na swoje tezy żadnych dowodów. \"

rudy błazen z druhem

paplik napisał(a):

> \\\"Jednak sam Ruch Narodowy szybko mnie rozczarował. Okazało
> się, że tworzą go przegrani, smutni kolesie, którzy
> zapijali swoje problemy bardzo dużą ilością alkoholu.
---------

a jak ukrainiec wbija małe dzieci na pal,
to najpierw gwałci
czy wydłubuje oczka?

Co na to lewica? PO_piera? Jest zadowolona?

Nasadzanie małych dzieci na ogrodzeniowe zaostrzone sztachety. Katarzynówka, pow. Łuck, woj. wołyńskie, czerwiec 1943

.

Ludzie odwracają się od lewicy to trzeba wysmarować parszywca. Kto mądry będzie głosował na lewackich padalców jak oni chcą mieć pełną kontrolę nad tym co jesz, mówisz, myślisz itp

Z tego też powodu,
niemiecki tzw. tfu-kvrva establiszment robi ostro w gacie.
Bo niemiecka prawica zaczyna przeganiać lewackie kvrestvo.

Szwecja ogłosiła że,
wprowadzi najbardziej restrykcyjny program imigracyjny w całej Europie.
Odkąd i tam, prawica doszła do władzy.

nie`dotyczy erdoli jak POtłuczony niczym JarKacz o przymusowej relokacji imigrantów, której nie ma. Rządy lewicy to najlepsza gwarancja na to, że ludzie będą mieli wolność wyboru, a kato-prawica i inna brunatna swołocz ma alergię już na samą proPOzycję życia nowocześnie, a nie wg zgubnej często tradycji, która zaprowadziła Ziemię i ludzkość na skraj przepaści. Nie ma żadnych POstulatów lewicy na przymus, ani jedzenia, ani mówienia, ani myślenia..., chociaż to ostatnie takiemu nie`dotyczy i jego ślepemu ch.... bardzo by się przydało.

rudy błazen z druhem

Dobre sobie, lewica i wolnośc wyboru. Już wy pokazaliście gdzie macie swobody obywatelskie w czasie pseudopandemii.

Obostrzenia i inne ograniczenia w związku z epidemią nie ma nic wspólnego z barwami POlitycznymi i ideologią, bo te wprowadzane były przez niemal wszystkie władze na całym świecie, a nawet przez przedsiębiorców. Wolność wyboru zaś to POdstawowe POstulaty lewicy szczególnie w sferze osobistych aspektów życia jednostki oraz POstęPOwych liberałów. Kato-prawica zaś stale i wciąż żąda nakazów i zakazów szczególnie w obszarze zasad etyczno-moralnych oraz uznania prymat dyktatu ogółu/większości nad prawami jednostki.

rudy błazen z druhem

Nie bądź kretynem Paplak, gdyby nie wojna na ukrainie dalej byśmy mieli ograniczenia wszelkich swobód.

Kretynem to ty jesteś wszak PiSlamiści wprowadzili ograniczenia z POminięciem Konstytucji na terenach przyległych do Białorusi, a to tylko PO to, by uniemożliwić rzetelne informowanie o tym jakie bezeceństwa tam wyczyniali z imigrantami.

POza tym twoją ułomność można oPiSać cytatem: \"...korwiniści udzielali prostych odpowiedzi na trudne pytania, co pozwalało poczuć, że rozumie się te wszystkie złożone zjawiska społeczne i polityczne, których ogarnięcie w rzeczywistości wymaga wiedzy i wysiłku dla jej zdobycia.\" Ty tej wiedzy nie POsiadasz, nie chcesz jej mieć, albo totalnie taką ignorujesz, dlatego pleciesz wciąż bzdury.

rudy błazen z druhem

Byli działacze partii Razem twierdzą, że doświadczali gróźb, przemocy słownej, wyzwisk, prób ośmieszania czy publicznego linczu – czytamy w tekście gazeta.pl o mobbingu w partii Razem. Zarząd nie widzi niedopatrzeń, jednak sytuacja jest utrudniona ze względu na to, że wewnętrzne wyroki sądu partyjnego są usuwane po dwóch latach z partyjnych baz.

https://natemat.pl/396097,mobbing-w-partii-razem-byli-dzialacze-opowiadaja

Wszystko jasne, że paplik to semita.

\"Rządy lewicy to najlepsza gwarancja na to, że ludzie będą mieli wolność wyboru\"

O ku.wa, ale odlot. Na to jedynie kretyn może się nabrać,a jeszcze większy skv...i wypisywać takie bzdury 😂

Kasia..

Jeśli De.wotka wpadła w furię i spadły jej tęczowe barchany, to oznacza, że mam 1000% racji...

rudy błazen z druhem

Hajhitla dvpokrato, ile na Wasze faszystowskie fanaberie sypie Pitin? Już z furerem Mentzlem budujecie obozy koncentracyjne? Ile rocznie POLAKÓW puscicieprzez kominy krematoriow? Hitlerowskie szmaty?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

nie`dotyczy śmie twierdzić, że skoro u konkurencji zdarza się szkaradność to sam jest usprawiedliwiony, no i POmija kwestie totalnej manipulacji Końpederastów tezami programowo-ideowymi...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org