Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poczytajcie to typowy życiorys jednego z tłustych kotów PIS . Oni stanowią siłe tej formacji. |
Daniel Obajtek. Człowiek z granulatu któremu powirzono tak wielki majątek. https://www.newsweek.pl/newsweek-print/daniel-obajtek-kim-jest-nowy-prezes-spolki-orlen/0rsgk1l follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poczytajcie to typowy życiorys jednego z tłustych kotów PIS . Oni stanowią siłe tej formacji. |
na przykladzie Obajta uświadomcie sobie jak działa pisowska sitwa , wzajemnie się wspierająca i dająca sobie wzajemnie ochronę mając w reku prokuraturę , wymiar sprawiedliwosci słuzby specjalne. follow me
|
|
Re: Poczytajcie to typowy życiorys jednego z tłustych kotów PIS . Oni stanowią siłe tej formacji. |
Putin ma swoich oligarchów, a JarKacz Obajtych kształtuje na ich wzór... rudy błazen z druhem
|
|
\"Matka Daniela Obajtka powiedziała mi, żebym go pilnował, bo Daniel to jest złodziej i aktor. (…) Jego matka mnie przestrzegała\". Kiedy wuj nabiera podejrzeń wobec krewnego? Gdy Daniel w wieku dwudziestu paru lat gromadzi nieruchomości i buduje wielki dom. Józef Lis: \"Zauważyłem, że ma większy majątek niż z pracy u nas\". Kryteria doboru kadr PiSlamskich to: im bardziej umoczony i zdolny do przekrętów tym wyższe stanowisko obejmuje, a Ziobrzyści takich później trzymają za mordę, żeby sypali państwową kasę tam gdzie JarKacz wskaże. rudy błazen z druhem
|
|
Panie Trocki zdychaj Pan jak żeś Pan powiedział o innych wyborcach któremu Panu nie pasują redaktor kvrwa mać
|
|
Zdychaj paplak, Ziemia jest przeludniona ....
|
|
@lubię wolnych... - Tocki jest w stanie dniami i nocami prowadzić wojenki w internecie? A w zasadzie jedną wojnę - z katolicką Polską. I z Polakami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |