Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PKD - dzisiejsze spotkanie..... |
Jeżeli, ktoś nie chce się wypowiadać publicznie , niech tego nie robi. A takie Forum jest dla społeczeństwa jedyną bronią , żeby wyrazić co czują i czego oczekują od innych . My mieszkańcy naszego miasta , nie bójmy się krytyki,pokazujmy co jest złe , a co jest dobre.żeby nieuczciwi ludzie zostawili nas w spokoju i wyjechali z naszego miasta.Potrzeba jest młodych , energicznych ludzi , którzy coś zrobią , bo jak do tej pory obecne Ekipy się nie sprawdzają.Im w głowie Intonizacja, banki, zusy i kościoły, a człowiek jest dla nich śmieciem , którego trzeba pochwalić dopiero po śmierci. Ja osobiście jestem zadowolony , że większe grono społeczeństwa zapoznaje się z tym , co się dzieje na Forum. --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PKD - dzisiejsze spotkanie..... |
:> no i się złapaliście :) hehe. Słowo PROTEST było po to, żeby wiecej osob zajrzało do tematu, a temat musiałem jakis wymyslec, to sobie troche naciągnąłem go :> jak widac skutecznie :> hehe. Pozdrawiam. moj nick "KTOŚ". moze nie tyle oznaczać "NIKT" (choć to tez sobie przyjąłem), o ile bardziej "KAŻDY". z drugiej strony, gdybym sie przedstawił, to czy to zmieniło by sens i tresc, oraz interpretacje moich postow? raczej nie, wiec poki co nie widze potrzeby, aby sie przedstawiac. :> koniec nadawania sz.......
|
|
to normalka,wiecej nie wyciagniesz...:) michal
|
|
Nie twierdzę, że jest to głupie, jednak Forum to nie miejsce na to. Niech "czesław" stworzy nowy dział 4lomza.pl i tam pisze o tych sprawach. Forum jest miejscem do dyskusji na określone tematy, a nie na wywody historyczne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |