niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Modlitwa nie byle jaka, dla Paplaka

namnożyło się tych naganiaczy ;p Się pisać naucz poprawnie ;p Myślisz, że Ci ludzie by chcieli z Tobą rozmawiać ? Może sami sobie odzyskają odszkodowanie. Pokręc się koło zakładów pogrzebowych albo na komende idz może Ci dane podadzą

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Modlitwa nie byle jaka, dla Paplaka

Znaleźliśmy tego pieska o 2.00 na Sybiraków 10 -12. przechowamy do rana i wypuścimy bo jesteśmy kociarzami.

<....Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta...>

George Bernard Shaw

Wczoraj właśnie trafiłam na kolejny artykuł dotyczący okrucieństwa wobec zwierząt. Dwóch zwyrodnialców <zabawiało> się psem. <Sprawdzali jego wytrzymałość>.... Kilkukrotnie uderzyli go siekierą. Psu - cudem udało się mimo wszystko uciec...... zdechł w rowie po kilkunastu godzinnych męczarni.
W środę -przed Sądem Rejonowym w Radomiu - rusza proces przeciwko nim.
Zastanawiałam się właśnie jaka powinna spotkać ich kara?

Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to nie nastawiaj się na kolejne zwolnienia u jednego lekarza.W moim przypadku praca związana była z chemikaliami. Od 3go miesiąca byłam na zwolnieniu i lekarz prowadzący stwierdził,że nie ma podstaw do zwolnień.Jak wystąpiły przedwczesne skurcze znalazłam się w szpitalu.I już nie było problemu zL4.

polecam tak jak malykrata, Edytkę Wysmułek

http://fotolomza.home.pl/

myślę, że chodzi o koszty utrzymania takiej świetlicy. Wyposażenie i koszty eksploatacji urządzeń, stały etat dla osoby utrzymujacej porządek albo nawet dwa etaty bo ktoś musi sprzątać pomieszczenie. Moze nawet ochrona bo napewno do takiego miejsca dotarłyby osoby z różnymi ofertami itp.

Dwa dni temu na youtube pojawił się reportaż o problemach uchodźców narodowości czeczeńskiej w Łomży. Czy film, który został sfinansowany z funduszy europejskich i nie bierze w ogóle pod uwagę głosu drugiej strony może być wiarygodny? http://videolomza.blox.pl/2013/01/Moje-miasto-Lomza.html Czy poprawność polityczna posunęła się aż tak daleko, że Polacy nie mają nic do powiedzenia we własnym Kraju?
Zapraszam do dyskusji na powyższy temat.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org