Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pisowskie dranie ponad prawem |
jak weźmiesz pare woreczków mokrego to wiele nie stracisz,sam se wrzucisz bryłki,a teraz mróz to i bardzo nasiąknięty nie jest.wal na stacje(za barburką ) follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pisowskie dranie ponad prawem |
barbórką :-))
|
|
Dzwoń do Kolna - firma Kazimierz Florczyk - 86 278 2253
|
|
On szuka węgla,a nie kominiarza.
|
|
2zł Ha ha, dobre sobie. Wpm widzę, że znów fantazja Cię ponosi. Dalej nie znalazłaś hobby poza internetem? Biedne dziecię neo.... Wynagrodzenie zależy od tego czego oczekujesz od niani. Jeśli ma tylko nakarmić pociechę, pilnować jej higieny i trochę zabawić, myślę, że 10-12zł/h wystarczy. Jeśli masz większe wymagania stawka wzrasta, nawet do 30zł/h. Pamiętaj, że to weekendy, więc płacisz wyższą stawkę. follow me
|
|
no właśnie.to po co niania skoro NIC nie robi?ostawić pachole samo,niech też tv ogląda i 600pln w kieszeni ostaje.A i jeszcze te 300 godz.toć to prawie nic nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wiem za na kilku workach dużo nie stracę ale chciał bym kupic dwa worki na próbę a jak się sprawdzi to kilka ton a to już będzie duza strata
|
|
Poczekaj do wiosny,będzie taniej.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Oszsz cholercia !!!!!!!!! to faktycznie dałem tylu:( A może to przez to ?? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ujawniono-dokumenty-ws-odwiertow-geotermalnych-o-r,1,5402103,wiadomosc.html urbi et orbi !
|
|
sprzęt działa tylko po podłączeniu do ładowarki po odłączeniu nie można go włączyć. Po podłączeniu ładowarki wyświetla się komunikat na wyświetlaczu "ładowanie baterii" a po 3 sekundach "ładowanie baterii zakończone".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |