Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
owsik tegoroczny |
Jestem - a ocieplali Tobie jakos ostatnio blok.? Tak sie dzieje po zrobieniu elewacji, wilgoc i takie sprawy musza przejsc nie ma opcji. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: owsik tegoroczny |
Byłam dzisiaj w Pikoterii, zdecydowanie polecam, miejsce niesamowicie klimatyczne, Pani obsługująca bardzo sympatyczna i uśmiechnięta. Próbowałam herbatkę i kawę, jestem pod pozytywnym wrażeniem, oby więcej takich miejsc :)). Jeśli chodzi o mnie będę stałą klientką :)) +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... paplak
|
|
Możesz sprecyzować - szukasz danych na temat walk na Podlasiu, czy może na Ziemi Łomżyńskiej, na przykład o bitwach o Wiznę, Zambrów, pod Andrzejewem itd?
|
|
Takie pytania nie powinny padać na rozmowach kwalifikacyjnych. Jest to na pewno pytanie nieetyczne. Mnie na każdej rozmowie pytali, czy planuję zajść w ciąże. odpowiadałam, że nie, bo wtedy nie planowałam, a po roku zaszłam w ciąże. Tak więc tak na prawdę te pytania nic nie wnoszą. A po drugie, tak jak w Twoim przypadku, są po prostu niezręczne.
|
|
: xolomzyniankaox wymieniac zespołów można dużo ale forum to nie jest dobre miejsce a z łomzy i okolic fajnych i dobrych zespołów znam ko 15
|
|
Wojska Polskiego przed kościołem i sklepem po tej samej stronie jadąc od miasta i najlepiej się umawiać .Kilka razy byłam i akurat strzyżono pieska
|
|
Na Wojska polskiego na bawełnie w domu strzyże pani monika. cena ok 10 zł. urbi et orbi !
|
|
Nie, to jednak nie książka a artykuł. Ale szukam nadal ;)
|
|
PKS jeśli wprowadzi to będzie jeden z lepszych w regionie ale lepiej było na zasadzie karty zbliżeniowej czyli na takiej zasadzie jak jest u nas w Ostrołęce PKS Mobilis kartę się zbliża do bileterki czyli urządzenia drukującego bilet a zakup w Łomży można by zrobić przez stronę podając nr karty a karta to mogła by zostać wykorzystana MPK a nawet wspólny bilet MZK PKS
|
|
Mam zielononóżki i mogę sprzedać jaja po 1zł ;))
|
|
wygodniej płacić kontrolerom na miejscu. ***** ***
|
|
jakiś numer kontaktowy bym mogla prosić,lub jaki email? No i dokladniejszy adres.
|
|
Wielkie dzięki kolego, masz u mnie browarka! Zaraz zabieram się za czytanie.
|
|
http://www.ir-gra-pasmanteria.pl/ z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
to "wskakuj " w neta i szukaj razem ze mna!!! z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |