wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z „Domu Dziecka” na bruk

http://www.e-grajewo.pl/firmy/uslugi/uroda/limuzyna/limuzyna.htm

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z „Domu Dziecka” na bruk

no heh niestety nie zdalem =) i wogle cale 7/9 osob nie zdalo :| na takiego traflilismy, do wszystkiego sie czepial, bez kitu taaaka lipa ze .... a wskazowki to jedynie to zeby sie strasznie pilnowac, szcegolnie na miescie i przy zmienianiu pasa na rondzie koniecznie patrzec w lusterka, bo od razu oblewaja jak sie nie spokrzysz heh =)

ja znam doctorka.... ;)

pewnie miala ze 12 lat :D:D:D

Wortel jest dobry, ale bardzo drogi. Swój telefon zaniosłem ostatnio na Kazańską (wspomniany wcześniej GIGABAJT) i jestem bardzo zadowolony. Zapłaciłem tam 20zł za naprawę, za którą w WORTELU chcieli 50. Serwisu na Polowej nie polecam - koledze "zginął" tam telefon. Nie mówiąc już o zabójczych cenach i znikomej wiedzy pracujących tam ludzi, którzy uparcie twierdzili, że z Nokii 2600 nie da rady zdjąć simlocka kodem (na Starym Rynku twierdzili to samo).

a ja, a ja moge wpasc zlac jakiegos buca ??:D buhahahahaha

fanka bocianka: jeśli oryginalne to w IST na Mazowieckiej...

Możesz także napisać do mnie na GG - 6669863.
Mam sporą kolekcję gier i filmów (oryginalnych rzecz jasna!)

Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?

mnie bulwersuje ze takie hu... mamy drogi ze trzeba uwazac zeby w dziure jakas nie wpasc, a jak juz łataja to nie umieja tego porzadnie zrobic !!

a skad wiesz jeden klub jedna milosc to lks lomza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Moze tylko ten kierowca Cię potraktował

Możę to przezytek ale ja gram nadal:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org