Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
2/3 pacjentów to ci, którzy sądzili, że COVID to bujda |
nie widzisz po sieci?:)))))) malo teraz zagladam - bo nudyy!!!wklej te niby moje posty az ciekawa jestem :)))) abym znow w doborowym towarzystwie nie chcieli ze mna rozmawiac w prokuraturze:)))) jak ostatnio:)))) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 2/3 pacjentów to ci, którzy sądzili, że COVID to bujda |
przed Państwem kolejna odsłona dokonań Łomżyńskich raperów ;) Tym razem kolejne propozycje Słejz'iego z PsG oraz DSKTŁ. Niebawem następne odsłony łomżyńskiego rapu.
|
|
Co do jakości H&M - sobie ciuchów tam nie kupuje, ale mój szkrab ma wiele bodziaków tej firmy. Jak dla mnie jakość super, po kilkunastu praniach wciąż są jak nowe.
|
|
Do Łomży nie wejdą jakieś na prawdę dobre marki, bo znają one rynek. Mianowicie ich menadżerowie wiedzą że jest to zbyt małe miasto, żeby zrobić z tego dobry interes. Co do KFC to fajnie że będzie, chociaż osobiście nie przepadam za fast foodami. Szkoda tylko że nie przewidziano w galerii kina. Myślę że to przez szumne zapowiedzi ze strony Galerii Narew, która w gruncie rzeczy i tak nigdy nie powstanie.
|
|
|
W Białymstoku jak poznają że przyjechałaś ze wsi to zaoferują Ci 5 zł. i postraszą policją.
|
|
Fajnie, że klub pomyślał o takiej formie promocji grupowej. Może tym razem w końcu się skuszę i zostanę członkiem klubu :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ide na studniowke w sobote i nie chcialbym zeby 500 zlotych wisialo mi w szafie bo tyle kosztuje teraz garnitur w przyzwoitej cenie. Prosze o pomoc.
|
|
Dziwię się ,że ludzie wierzą we wróżki,ostatnio sporo ludzi się tym zajmuje,każdy uważa się za doskonałego wróżbitę a tak w praktyce to chodzi tylko o zarobienie jak największej kasy na naiwności innych.Takie jest moje zdanie,ale każdy robi jak uważa. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Pracownicy schroniska poszukują dwóch dużych psów.Jeden jest czarny i kudłaty,drugi beżowy i gładkowłosy.Psy poruszają się po dużym terenie.Księcia Janusza,Mazowiecka,Kazańska,Porucznika Łagody,Przykoszarowa,Szosa do Mężenina,Wiosenna.Ale mogą być i w innej części miasta. Mimo wielokrotnych wyjazdów nie udało się psów złapać.Szybko się przemieszczają i nie wiadomo,gdzie są w danej chwili.Trudno je zlokalizować. Jeśli ktoś je zobaczy proszę o informację,gdzie obecnie przebywają. eelinaa@wp.pl 608 416 949
|
|
Szkoda że stacji paliw nie wziął ktoś z poza Łomży bo myślałem że można by było taniej kupić paliwko jak w Auchan w białym no i nie byłby w zmowie z łomżyńskimi stacjami a tu zonk stację będzie prowadził właściciel BP to już wiadomo jakie będą ceny większe niż w Wawie ;(
|
|
No właśnie to takie włóczęgi.A może ktoś dać znać w momencie jak je zobaczy.A gdyby je już zatrzymać to super by było.Przez cały dzień i również wieczorem ktoś by po nie przyjechał.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |