wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt pod

"a co do mentalności spamerów to ich nie rozumie - co myśli sobie jakiś gość wysyłający maila z ofertą takich czy innych medykamentów - skoro on mieszka w Peru a ja w Polsce, głupi jest czy jak myśląc, że taka transakcja dojdzie w ogóle do skutku?"

Jak ma w bazie kilka milionów adresów, trudno żęby mu się te kilka - kilkanaście tysięcy z Polscki chciało kasować.
A po za tym widać, że idą z duchem czasu, ja ostatnio dostałem maila reklamującego jakiś cudowny specyfik, który był napisany w 14 językach (w tym polskim...)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt pod

e pijana moze mnie wkrecisz na te wesele jak taka impreza z tyloma facetami to ja bardzo chetnie sie wbijam :D

Re: platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt

Nieźli amatorzy, skoro ich nie ujęli, przecież musieli stamtąd wyjść, kurde nie wiem, co wynieśli, pewnie poprostu nikt nie zwrócił na nich uwagi i już. W takiej sytuacji miejskie kamery by się przydały, ale cóż - prawda jest taka, że kamer brak :(

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: platformiaki to juz koniec waszego goru Palikota, platformie pali sie grunt pod

To w którym roku mieściła się tam SP nr 4 Maćku ??

hmmm przydałby się czat na tej stronie

Skutki Przedawkowania ? to to da się przedawkować :P

...nie jestem aż tak zapracowana. Właśnie wróciłam i mogę sobie spokojnie odpoczywać w wannie z pianką....

Ja to tylko niedziele mam wolną i to nie do końca...

Miałem okazje pierwszy raz poznać tego Pana niestety nie osobiście podczas rekolekcji w katedrze 30.03. Opowiadał o Bogu i swoim życiu . . .

Wywarł na mnie olbrzymie wrażenie i myślę, że człowiek który odnalazł Boga i siebie w takiej sytuacji osiągnął wiele, bardzo wiele.

Ps. Zapadł mi w pamięci jeden jego wiersz. Nazywał się chyba Cierpienie.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Mam problemy z takim zadaniem:

"Podstawa trapezu równoramiennego ostrokątnego ma długość 12 cm. Jakie jest pole tego trapezu jeśli kąt między jednym z boków, a tą podstawą ma wartość 40 stopni, a długość tego boku wynosi 9cm?"

Zbych

ooooo prosze a co to za spotkanie??
Casting chłopaka na wesele:)
Chętnie popatrze jeżeli o to chodzi:)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ja się zastanawiałem. nawet mam plany z poziomicami i podaną skalą. Tylko nie do końca wiem jak się do tego zabrać, żeby nie wpaść w ślepą uliczkę i się nie narobić bez sensu.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Ja mam takie pytanie, bo nigdzie nie ma podanego jeszcze wyniku. Ile było w meczu ze Zniczem?

Żeby u nas tak było. Na mecz z ŁKS, kibice Znicza weszli za darmoche na stadion i dostali do tego piwo i kiełbase... A dla nas miejsca nie było :]

Zbych

,,Wygramy,wygramy,wygramy i znicz pokonamy...

dobrze by było żebysmy wygrali. Żeby u nas tak zrobili (wejście za free i posiłek gratis :F)

Na starym rynku u Skrzetuskiego w piwnicy.Pod Buckmacherem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org