Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego tak jest, że jak złodziej to koniecznie z PZPR-pis. |
jeżeli chodzi o MS to - poczytaj ,,FORUM,, od góry do dołu i WSZYSTKIE PYTANIA dot. testu MS komputerowego są tam, były (szkoda czasu na opowieści i pisanie) zadania łamigłówki, szesciany, historyjki, też były.... ps ( do ułożenia zdania z rozsypanki) za 1 razem na MS miałem inne później na 2-gim MS miałem inne niż te jak na pierwszy raz, a kolega po konsultacji po MS miał całkiem jeszcze inne. WIĘC TO CO DOTCZY TESTU KOMPUTEROWEGO JEST NA FORUM POOPISYWANE - POCZYTAJ A ZNAJDZIESZ.( pytania dotyczące osobowości i itp) A ODPOWIEDZI NA PYTANIA Z ZADAŃ TEŻ SĄ.!!! ROZMOWA Z PANIA: pierwsze wydrukuje twój test z komputera jak odpowiadałeś i spr na czy masz zawahania a później będzie cię sprawdzała pod względem jego - testu czy nie blefujesz zadając pytania podchwytliwe i będzie cię pytała - a tu już nie ma wyjścia!!! i nie wiem jak się przygotujesz, choć możesz się przygotować to i tak pani psycholog cię oceni. o co się pani pyta też było na forum - czytaj całośc nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego tak jest, że jak złodziej to koniecznie z PZPR-pis. |
Agrobiznes, Janski, PwSIiP, Seminarium i Kolegium
|
|
Re: Dlaczego tak jest, że jak złodziej to koniecznie z PZPR-pis. |
Treść jest ukryta
|