wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wynagrodzenia rosną jak na drożdżach

Witam . Jestem właścicielem sklepu www.jubilerpieciak.pl i chcę opisać sytuację
która miała miejsce parę lat wstecz. W okresie karnawału klientka zakupiła biżuterie którą po paru dniach zwróciła . Żaden z handlowców nie lubi zwrotów
ale że klientko okazała się moja znajoma a biżuteria nie nosiła znaków używania postanowiliśmy towar przyjąć i pieniądze zwrócić . Traf chciał że po paru miesiącach jesteśmy na spotkaniu u tej znajomej a jej mąż zaczyna opowiadać na jakim wspaniałym balu oni byli i w jakim towarzystwie się bawili .
Oczywiście pokazał nam zdjęcia na którym było ów zacne grono jak również nasz biżuteria . Od tamtej pory zwrotów nie przyjmujemy idziemy klientowi na rękie i umożliwiamy wymianę w tej samej cenię lup wyższej za dopłatą . Bardzo często zdarza się że towar nie przypadł do gustu osobie obdarowanej i
wtedy trzeba klientowi pomóc ale wypożyczalni nie prowadzimy

pozdrawiam wszystkich Zbyszek P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wynagrodzenia rosną jak na drożdżach

Podbijam.

Treść jest ukryta

Ja właśnie teraz z tym się męczę 3 paznokcie mi schodzą ode tej odżywki.Masakra dziadostwo w życiu już żadnych takich nowinek.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Z najnowszych wiadomości wynika że już koniec świata nastąpił .....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Zatrudnię na stanowisko obsługa klienta/pomoc kuchenna z doświadczeniem i chęcią do pracy.
tel. 518734126
biuro@barlomza.pl
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów i innych odp. bud. Kucie posadzek, tynków przycinanie drzewek ozdobnych, koszenie trawy, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org