niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
delegalizacja klatek

thx ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: delegalizacja klatek

ok, mam zdjęcia tego domu.
http://domy.pl/dom/lomza/dol86147043
czyli mam zadzwonić do straży miejskiej najlepiej...

Koniec świata się zbliża to i czarodziejów przybywa :D

Zachecam również do czytania ze zrozumieniem jak również pisania ze zrozumieniem. Jeżeli osoba pobierająca pieniądze bezprawnie jest wzorem godnym do naśladowania... można i tak. Co do ambitniejszej lektury to już pisałem że chciałbym aby tupik był tak załatwiany w urzędzie jak ja to by wiedział o czym mówię. Przez rok decyzje odmowne a każde moje odwołanie zasadne. Każda decyzja urzędnika uchylona. Uzasadnienie piane przez urzędnuika na zasadzie kopiuj wklej Mam na to wszystko dokumenty. Petent jest jak piłeczka w tenisie, stąd wzieło się zainteresowanie urzędnikami. Nikomu nie żałuję posiadać dużych kwot pieniężnych, tylko z tą różnica że urzędnik w oswiadczeniu powinien pisać prawdę. Podobnie przy załatwianiu spraw organy administracji publicznej powinny działać szybko i wnikliwie z uwzględnieniem ważnego interesu społecznego i słusznego interesu obywateli. Dlatego sięgnąłem do lektury BIP żeby wiedzieć coś o urzednikach, którzy nie chcieli załatwić mojej sprawy, czyli pozbawić mnie moich praw do czegoś. Ja swoje racje udowoniłem w SKO i Sądzie a teraz mam prawo do wyrażenia swojej opini.

Siemanko. Słuchaj znam kogoś kto robi w Łomży tatuaże za nie duże pieniądze i ma talent do tego. Jak widziałem jego dzieło robione lewą ręką to pewnie prawą by nie jeden nie od szkicował tego. Jak chcesz podam Ci namiary.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org