Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
degradacja biskupa - generała |
ja dziś byłem powiedz kolor kurtki bo ja dziś widziałem dwie podobne albo kolor włosów ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: degradacja biskupa - generała |
Budują biedronki wszystkie większe zakłady pracy sprywatyzowane lub już dawno wyburzone ,wskaźnik bezrobocia pnie się co raz wyżej ,skala emigracji sięga niemal zenitu.Wnioski wyciągnijcie sami. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
taka jedna sprawa, zdesperowany czlowieku.... Rynek nadal jest ;] A z twoimi zaburzeniami proponuje przejsc sie do psychologa...
|
|
Zdajesz sobie sprawę, że temat brzmi: GDZIE KUPIĆ SZTUCZNĄ CHINKĘ? W sensie: kobietę z Chin... STRANSKY
|
|
SONY29- Nauczy się najpierw pisać a później wypowiadaj się na forum
|
|
Zapewne zmyślona marka dla badziewnego sprzętu produkowanego gdzieś na chińskim zadupiu. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Prosze mnie nie krytykowac bo moglem sie pomylic i pomylilem sie zamiast y wstawilem a SORRY
|
|
Nie ma żadnej biedronki to był żart ...
|
|
chyba PG1 :)
|
|
|
PG8 przy SP9 mają najlepszą kadrę szachistów i często wygrywają na turniejach, PG1 to wylęgarnia debili.
|
|
A gdzie ma do Ciebie napisać?Tutaj na forum?
|
|
No właśnie , dobre pytanie to ile kosztujesz?
|
|
W łomży mamy MPKi które kosztują 2.80 zł(poprawcie jeśli złą cenę podałem) za bilet. Byłem kilka razy w Olkuszu (takie małe miasteczko na południu Polski). Też kiedyś mieli drogą komunikację, ale ktoś bardzo mądry się temu przeciwstawił i na początku kupił 3 busiki jeżdżące po całym mieście i pobierające po 1zł za przejazd. Teraz uwaga bo będzie najciekawsze. Ludziom spodobał się pomysł tego przedsiębiorcy i szybko dorobił się następnych busików, komunikacja miejska (autobusy) upadła, przez co nie miał konkurencji. Na dzień dzisiejszy busiki tego Pana jeżdżą co 10 minut z każdego przystanku pobierając 1zł za przejazd od osoby, nieważne czy jedziesz 2 przystanki czy przez całe miasto. Mało tego, Pan jest tak przedsiębiorczy, że wysyła busy do Krakowa i Katowic, oczywiście PKS w Olkuszu też szybko upadł, bo busy miały cenę kilkakrotnie niższą, teraz jeżdżą tam co godzina. Gdyby w Łomży jakiś przedsiębiorczy pan z głową do interesów wpadł na taki pomysł to myślę, że MPKi też szybko by stąd zniknęły.
|
|
co się czepiacie, pewnie gościu jest dyslektykiem:D
|
|
Tak powinni im jednak kupić te zegarki szwajcarskie.( może junia dofinansuje) Kasia..
|
|
pg 1
|
|
A może sony nie jest Polakiem tylko emigrantem z reklamówką z fajkami i biedny nie ma gdzie się podziać. Stąd problem z poprawną pisownią.
|
|
u mnie pod blokiem praktyczniej po każdej nocy coś stoi, a to kanapa, a to kawałek segmentu, sama niedawno wyniosłam dywan i z rana już go nie było, pewnie się komuś spodobał:D
|
|
za stara jestem, czasem jaja sobie robię na forum dla odstresowania po ciężkim dniu, ale imprezy to już nie dla mnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |