Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antypolska koalicja w natarciu. Dr Teluk o współpracy lobby LGBT i promotorów ustawy 447 |
ktoś00 Ja to słyszałam od kogoś co pracuje tam no ale wiecie słyszeć a pracować to dwie różne sprawy no ale to jeśli bym usłyszała jedną taką wersje to bym nie uwierzyła ale są dwie takie wersje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antypolska koalicja w natarciu. Dr Teluk o współpracy lobby LGBT i promotorów ustawy 447 |
fakt, u mnie to przeoczenie, u Ciebie -wątpię, za duża ilość błędów. A co do tematu- spróbuj, najwyżej rzucisz i już. Myślę, że czasami warto się "sparzyć "na własnej skórze
|
|
Re: Antypolska koalicja w natarciu. Dr Teluk o współpracy lobby LGBT i promotorów ustawy 447 |
Witam, Po nowym roku ruszam z nowym projektem przedszkola w Piątnicy. Będzie to przedszkole anglojęzyczne z klubem fitness dla maluszków w wieku 3-5 lat. Zastanawiam się jednak czy będą chętni aby zapisać swoje dziecko do takiego przedszkola. Myślicie że taki projekt ma rację bytu? Pozdrawiam i bardzo proszę o Wasze opinie. Z góry dziękuję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |