Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USA inwestuje w NASA, krzemową dolinę .....a PZPR-pis? W Rydzyka. |
Witam, zgadzam się w całej rozciągłości z autorką tematu. Niestety ja również sporo się nadenerwowałam przed weselem. Ustalenia jakie były w umowie a to co okazało się rzeczywistością to dwa różne światy! - za nakrycia na krzesła dodatkowa opłata, o której nie było mowy, - efekty specjalne typu śnieg, dym,bańki mydlane miały być w standardzie, a przy rozliczeniach nagle okazały się płatne, - napoje miały być bez limitu, niestety musieliśmy za tę usługę dopłacać, - roznoszenie wódki dodatkowa opłata. Ponadto nie podobało mi się, że wódka chłodziła się w lodówce do której każdy z obsługi miał dostęp!!!!!!!!! Chociaż i mnie mówiono, że to już nie te czasy i nikt nie kradnie! To wszystko jest dla mnie bardzo przykre, ponieważ człowiek zaufał, myślał że rozmawia z człowiekiem. Niestety Młody Właściciel w oczy nawet nie spojrzy i ma gdzieś wcześniejsze ustalenia. Wydawało by się że ustalenia w umowie i te ustne są wiążące i niepodważalne ale co można zdziałać tydzień przed ślubem? Szukać nowej sali? Użerać się z właścicielem? Ciągać po sądach? Muszę jeszcze dodać, że gościom podobała się sala i sama też byłam zadowolona z wystroju sali. Elegancka i bez przepychu, jednak to wszystko nie jest tego warte. Tak na koniec jeszcze kilka słów pozytywnych. Bardzo dobre jedzenie,smaczne i świeże. Makaron w rosołku był własnej roboty! Sama widziałam jak panie Kucharki go robiły dzień wcześniej! Jedzenia dużo- nawet bardzo dużo aż za dużo:) Panie Kucharki bardzo kompetentne i sympatyczne. Doradzały co wziąć i z czym połączyć dania. Wielkie podziękowania dla pań Kucharek!!!!!! Pozdrawiam TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USA inwestuje w NASA, krzemową dolinę .....a PZPR-pis? W Rydzyka. |
Polskie realia... Z Łomży do Jedwabnego normalnie jedzie się ok. 20 min, wiec zważając na to że Karetka ma trochę inne zasady jazdy( na sygnale), mogli je wykorzystać...
|
|
A skąd taka informacja, że karetka jechała ponad 30 min. W notce tego nie ma.
|
|
Chłopie, umyj się w zimnej, to podobno na cerę dobrze robi:)
|
|
Jak to czytam to skaczę z radości że swoje miałam gdzie indziej. Dziwi mnie jednak fakt że ktoś płacił za coś dodatkowego co nie było zawarte w umowie.. Skoro np mieliście te pokrowce czy bańki a nie było słowa w umowie że jest to płatne to ja nie wiem czemu to płacić ?? Gość przegrałby każdą sprawę bo umowa jest niekompletna o ile nie dodał w niej że wprowadzenie zmian wchodzi w grę... Inna kwestia to zastanawiam się czemu rodzice który mają głowę na karku w biznesie, dają do "kierowania " takim biznesem młodemu siurkowi :D nie szkoda im takiej inwestycji? Bo jak tak dalej pójdzie to nawet remont szkoły im się nie zwróci
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |