Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
0-22 w końcu się przyznał, że jest gejem. Brawo za odwagę |
Czy wie ktoś z was gdzie w Łomży jest hurtownia jak w temacie?Chodzi mi o zakup plastikowych misek,itp.Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 0-22 w końcu się przyznał, że jest gejem. Brawo za odwagę |
Matczyna milosc. ktos tu sie naoglądal filmow na faktach dla mlodocianych mam. Lepiej powiedz ile mialas jak zaszlaś bo to co się dzieje teraz na swiecie to masakra.
|
|
Cichy, polecić Ci mogę dr inż. Przemysława Stawiarskiego , pracuje w całej Polsce , jest wieloletnim biegłym z dużym doświadczeniem, mnie bardzo pomógł. Co do cen nie wiem bo nie miałem porównania, od razu się na niego zdecydowałem bo słyszałem że jest jednym z najlepszych
|
|
ZIMNA ! ja wolę jednak smakowe niż zwykłe białe ale z białych nie pogardze luksusową A ze smakowych np krupnik , ziołowe, miodowe, no i absoluty wszelkie smakowe
|
|
Tak rano to najlepiej pociągiem z wawy, albo poprzedniego dnia. Ja będę jechał do Zakopca, ale dopiero w listopadzie.
|
|
moim zdaniem rozliczyc sie mozna ale po poprawinach lub nawet w poniedzialek, ale nie w trakcie trwania wesela. skoro cena byla zawarta w umwoie to nie powinni jej zmieniac.
|
|
powiem szczerze na dworcu tam na rogu ten piętrowy kebab najlepszy bo mięso dobre i nie kładą tylko samej sałaty tylko ogorki 2 rodzaje pomidorki świeżutkie cebulę i coś tam jeszcze mniam mniam i dziewczyny zwinne szybko robią
|
|
nic nie wiecie na temat tej sali jest miła obsługa miły personel właściciela dobrze znam i nie mogę nic złego powiedzieć o nim mają nosa i głowę do interesu i życzę sukcesów i powodzenia
|
|
wlasnie, czemu nikt nic o concordii nie pisze?
|
|
ale biegły w jakiej sprawie, bo to ma znaczenie!
|
|
szkoda ze matka nie zapiela dzieciom pasow, bo by nic nie bylo! ale jak sie bezmuslnie przewozi dzieci, to pozniej mamy takie niestety, straszne skutki :(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Lepiej zakończcie ten temat...To jest tragednia dla rodziny i tyle!
|
|
..jak ma się stać coś złego to nawet dobre warunki pogodowe nic nie dadzą..:(
|
|
W żadnym wypadku nie powinno się w dzień wesela myśleć o płaceniu!
|
|
chętnie zabiorę się lub dojazd na zmianę.
|
|
No właśnie to co się teraz dzieje, dziwuchy łykają tabletki hormonalne, na prawo i lewo, z wolnym, żonatym, rozwiedzionym itp. itd. a potem taka "dziewica" idzie do ołtarza z welonem a potem płacz bo dziecka nie może mieć a jak tu mieć jak ciało parę dobrych, jak nie kilkanasicie, lat odzwyczajała hormonami od ciąży. A potem z naszych podatków na in vitro.
|
|
Mija, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka i nie wyciągaj pochopnych daleko idących wniosków, nie mieszaj w to też wiary. Moja koleżanka nie brała prochów, dbała o siebie, była tylko z jednym facetem, a okazało się, że nie może mieć dziecka. Spróbowała in vitro z własnych pieniędzy (in vitro finansują zainteresowani, a nie my - tak k woli ścisłości), ale nic z tego nie wyszło. Wcześniej miała inseminację (też płaciła z własnych pieniędzy). Dwa razy miała martwą ciążę. Wyobraź sobie teraz co czuła i co czują rodzice, którzy nie mogą mieć dzieci. Koleżanka z mężem zdecydowali się na adopcję, przeszli wszystkie niezbędne czynności i zdarzył się cud - wreszcie zaszła w ciążę. Druga sprawa, że w ciąże czasami trudno zajść nie z przyczyn medycznych, ale z powodu tzw. zatoru w psychice. Jak się nie chce, to się zachodzi w ciążę, jak chce - przychodzi to z trudem. Inna koleżanka do ślubu szła dziewicą, nie łykała żadnych środków a i tak nie może zajść w ciążę. Co Ty na to?
|
|
Tak ten program polsat anteny naziemnej się blokuje ,już widocznie takim sposobem chcą aby odbiorcy tego kanału musieli zakupić dekoder ,dla mnie to tak postępują chuligani .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |