niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak wygląda ruski agent ?

no to teraz karczma drży w posadach:d
ciekawe komu oberwie się za taki stan rzeczy, jak zwykle pracownicom, a może czas na rachunek sumienia pracodawcy!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak wygląda ruski agent ?

toż oni za free tam żrą! swój swego nie pogryzie

facmen

Serwis szyb samochodowych NordGlass to ogólnopolska sieć naprawy i wymiany szyb samochodowych, należą…ca do Grupy NordGlass - jednego z europejskich liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych.
Specjalizujemy się w naprawie szyb czołowych przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii i unikalnych rozwią…zań oraz w montażu szyb do samochodów osobowych, dostawczych ciężarowych, autobusów i pojazdów specjalnych. Z naszej sieci korzysta rocznie ponad 100 000 klientów, do których dyspozycji jesteśmy 6 dni w tygodniu i przez 312 dni w roku.
Nasz profesjonalizm i doświadczenie doceniło większość firm ubezpieczeniowych w Polsce rekomendują…c, na co dzień swoim klientom nasze usługi. Obsługujemy kompleksowo floty samochodowe i leasingowe.

Jesteśmy członkiem elitarnego europejskiego zrzeszenia liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych w Europie - The Automotive Glass Professionals.

Kim jesteśmy?

Jesteśmy obecni na polskim rynku naprawy i wymiany szyb od ponad 20 lat. Przez ten czas zdobyliśmy w branży silną… pozycję lidera, a zdobyte doświadczenia pozwalają… nam na wyznaczanie standardów jakości i solidności.
W celu zapewnienia najwyższego poziomu bezpieczeństwa i komfortu użytkownikom samochodów cią…gle doskonalimy oraz wdrażamy nowe technologie naprawy, montażu i serwisu szyb.

Pozdrawiam!

http://www.nordglass.pl
całodobowa infolinia 801-181-181

mario

Znalazłem dowód na ulicy w drodze do Wizny BL 3698x( x- po to aby nie pisać dokładnej rejestracji) samochodu Seat ibiza 1999r na Pana B.Adama.

Zapraszam tylko i wyłącznie z dowodem osobistym do '3 wymiar' ul. małachowskiego 2/5a Łomża.

Pozdrawiam

Wczoraj po południu uciekł piesek kundelek, mały, rudo- brązowy w okolicach ulic Nowogrodzkiej, Łąkowej, Nadnarwiańskiej.

myślę że właściciele wcześniej pójdą po rozum do głowy i przeproszą na tym forum innych pracowników jeśli mają odrobinę godności.

zapewniam cie ze nie maja...oni nawet wlasnej rodzinie nie przepuszczaja..

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

To będzie ich problem w dalszym ciągu, a ja mogę zapewnić że sprawa przybierze na sile niedługo, jeśli żadnej inicjatywy z ich strony nie będzie i myślę że znajomości im nie pomogą tak jak mówicie w sanepidzie czy gdzie tam je maja.

Cześć, szukam osoby która napisze mi wypracowanie. Możliwa dłuższa współpraca;)

maruda

dzięki,że mnie nie Sprzedałeś Małemu.nie musi wiedzieć,że byłem tam z jego Mariolką.a ta reklamówka z "towarem"należała do mnie :-(((.leżysz mi 54gr.cwaniaczku :-))

Przyjmiemy Ciebie od ręki, ale dla pewności można zadzwonić na naszą całodobową infolinię: 801-181-181

Tutaj w tym linku lokalizator filii NordGlassu w całej Polsce: http://www.nordglass.pl/pl,szyby-samochodowe.html

Pozdrawiam!

http://www.nordglass.pl

a co mnie Kielce?

rudy błazen z druhem

Jakieś namiary?

nie widziałem tylko Haskiego

Najlepiej obciąć brzegi do wymiaru :)

To jeszcze zależy jaką masz kartę, bo jeśli prepaid to w Łomży ci wcale nie wymienią!

co się tej śmiesznej solidarności nie podoba. Juz nam polskę urządzili po swojemu teraz czas na MPK.

Slyszalem ze kasuja tak jak za wymiane karty uszkodzonej mechanicznie czyli 25 zl Karte prepaid wytnij w jakims komisie, bo tak ja bedziesz musial zarejestrowac. Nie baw sie w wycinanie samemu.

za 5 zl umyje cale auto na myjni. ten koles jak czuje, ze moze zarobic wiecej, to probuje . ilu z Was kupilo cos taniej, a sprzedalo drozej? na podobnej zasadzie dziala ten koles. dobry bajer nie jest zly.

poza tym nie wierze, ze koles caly czas tankuje, bo w koncu cos tez trzeba zjesc. a jedzenie trzeba dostac.

cieszcie sie, ze nie wpadl na pomysl pilnowania auta, zeby nikt go nie uszkodzil.

Danuta Antoszewicz-Wojtaszek, tłumacz francuskiego i włoskiego, tel.: 862181484

maja mialo byc, a nie macie, sorry

z poprzednich postow wiem, ze na tym orum sa pracodawcy. moze ktos mialby odwage go zatrudnic?

Ten chłopak codziennie do mnie przychodzil i mył szyby. Raz mu nie dałam pieniędzy, bo akurat nie miałam (kartą nie zaplacę). Tak mi dał do wiwatu, że nie wiedzialam co powiedzieć. Z obawy zablokowalam drzwi i szybko odjechałam.
Tak go bronicie? Któregoś dnia nie daj mu pieniędzy to zobaczysz co usłyszysz.
Poza tym- on nie myje, przejedzie raz po szybie, pomaże, a Ty potem sam stój i sobie myj.

lewusie !!!!
a potem trafia człowiek na takiego "specjalistę" i się ręce załamują....

jak Ci się pisać wypracowań nie chce, to łap za łopatę.

Niewiem co sie dzieje ale drogowcy zamkneli ulice na Zawadzkiej,jak ja mam dojechac na ul Mazowiecka?dlaczego w tym miescie jest taka ciemnota i nikt nie upomni sie o swoje prawa.Czy to jest mozliwe ze zamkna ulice i odetna wcale ul Mazowiecka?kto zaplaci za straty poniesione przez drogowcow?Wszystkie sklepy na ul Mazowieckiej maja straty przez budowe tej drogi,kto poniesie koszty?

strajkują bo chcą dyrektora z tego co można wywnioskować z artykułu

Chyba stary Dyrektor nie chce odejść i nowego nie chce dopuścić do stołka .

Dlaczego będę musiał rejestrować jak samemu wytnę ?

a jakie są koszta wycięcia po serwisach? i gdzie

Temu burakowi nawet zeta nie dam... Widziałem osobiście jak rzucił butelką o maskę jednemu panu, bo stanowczo zabronił mycia szyby w jego aucie... Normalny gość?? Słyszałem jeszcze o paru innych sytuacjach, ale nie widziałem osobiście więc plotek siał nie będę...

Nie zazdroszczę takim ludziom którym być moze nie było dane : mieć normalnej rodziny, mądrych rodziców którzy gnaliby do nauki i skończyłby dobrą szkołe, zdobycia zawodu i znalezienia normalnej pracy...w tym poje*anym kraju..kazdy mądry jak teraz se przyszedł z roboty, zjadł obiadek z 2 dań, zasiadł przed kompem i stuka w klawisze wylewając swoją : mądrość " tu na forum.... Mi takich ludzi ( którzy w sumie wszędize mają pod górkę ) zawsze będzie żal i nigdy siać dla nich pogardy... Spróbujcie tak jak on chociaż tydzień,dwa...

mojej żonie prowadziła ciąże i urodziła bez problemu i podczas ciąży nie było żadnych kłopotów

ktoś studiuje prace socjalną na UWM? albo na PWSiP ? Jak tam jest? jaki jest próg punktowy ?
Zbędne komentarze zostawcie dla siebie

Jak wypijesz pare bro to stracisz nieśmiałoś joke
Weź ze sobą jakąś śmielszą koleżanke w miasto to ci troche pomoże będziesz czuła się pewniej pokaaże co i jak wystarczy się uśmiechnąć i już jest jakieś zainteresowanie z dugiej strony . Może ta nieśmiałość wynika z tego że masz jakieś kompleksy ? Może tu tkwi problem nie czujesz się atrakcyjna

tereska25 w wypowiedzi jednego z pracowników chodziło o to iż kiedy jeden z pracowników karczmy robiąc sałatki bądź coś innego palił przy tym papierosy nie zwarzając na to czy popiół sypie się do środka czy nie

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org