piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gigantyczny sukces szpiega Moskwy Maciory Permanentne zanurzenie. Tak tonie polska Marynarka Wojenna

o wow, szokujaca informacja! Całe szczęscie, że nie uzywam tego płynu.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gigantyczny sukces szpiega Moskwy Maciory Permanentne zanurzenie. Tak tonie polska Marynarka Wojenna

pisałam całkiem poważnie sama d..e umyj:)

Re: Gigantyczny sukces szpiega Moskwy Maciory Permanentne zanurzenie. Tak tonie polska Marynarka Wojenna

ja ze srednim mialam wiecej ofert pracy w lomzy niz ty z wyzszym..no ale niestety zaszlam w ciaze wiec nie bylo mowy o pracy..
zapamietajcie sobie wyksztalcenie teraz nic nie znaczy jak sie nie ma doswiadczenia

Borys-50

takiś mądry? to powiedz mi jak zdobyć doświadczenie bez pracy?

Piotr kosiński -usługi przewozowe wyjezdza w czwartki,piątki,soboty tel.dom 85/6541283,tel kom.604340505. Drugi kont.przewozy miedzynarodowe tylko nie wiem kiedy wyjazd z Polski tel.604205109 , 604374669 i nemer holenderski +31650980444 pozdrawiam

A powiem Wam, że wszyscy pieprzycie za przeproszeniem głupoty, wiecie czemu?

Ostatnio tankując auto na Statoilu stał właśnie ten chłopaczyna z kolegą przede mną w kolejce do kasy, liczył to, co uciułał prawdopodobnie tego dnia. Czekałem, co zrobi, bo zakupów nie miał żadnych, naiwny myślałem, że może po hot-doga stoi w kolejce, ale nie ... Kupił 0,5l Finlandii i paczkę fajek ... Za co? Za Wasze pieniądze!!! Bo żal Wam się robi, gdy widzicie takiego, co rzekomo na bułkę lub jedzenie zbiera. Dawajcie mu dalej, a on wieczorem daje w palnik na osiedlu z kumplami.

Uprzedzę od razu odpowiedzi, że może dla rodziców kupował ... Nie, bo zaraz po wyjściu palił tego fajka i poszedł na miejscówkę pic. Porażka

Borys-50

Ten oszołom nie wywarł na mnie wpływu. Chyba ze Tobie CXRSa1 imponuje ? dla niego zmienisz plec by dostac sie do jego klubu ? No Ciacho jestes . . .

Proxy nie proxy informatyku jasiu smietanowy. ***** z ortografia polska bys sie lepiej zapoznal na wiosce ale pewnie wyłaczyli swiatlo za nie zaplacone rachunki. Cala nadzieja ze ci bateria zaraz padnie i nie bede musiala czytac kolejnych towich wypocin .. . spod pach

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org