Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marszałek Sejmu pisze do Holendrów. Jest \"zdumiona i rozczarowana\" |
Autor: Biernaczento (---.internetia.net.pl) Data: 17-09-12 21:28 Forum pomyliłaś http://forump --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nie udzielaj się!!!!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marszałek Sejmu pisze do Holendrów. Jest \\\"zdumiona i rozczarowana\\\" |
Dziękuje za rady :/ Kiedy miałam wizyte u ginekolog to powiedziałam ze jak biore ten femibion to po wzięciu tabletki mam straszna bóle głowy i zawroty aż łzy same cisneły się do oczu z bółu i cała paczka leży więc powiedziała żebym brała Prenatal po którym mam to samo a nawet po wzieciu tabletki po 10-15 minutach ją zwracam i wtedy jest lżej . Nastepna wizyte mam za 2 tyg i niewiem czy brać te leki i sie męczyć ...
|
|
Jedni piesi ida cala szerokoscia, inni piesi maja pretensje do rowerzystow ze nie trzymaja swojej szerokosci. Życie wsrod ludzi latwe nie jest i trzeba sie chyba z tym pogodzic :D
|
|
rewolwer, ze stronki sejmu: http://www.boz.org.pl/prawo/110916_uoz_uoz.pdf Art.10a Przepisy są ważne od stycznia 2012, było o nich już głośno w internecie, telewizji oraz radiu, jak i na naszym forum (a także innych). Wiele osób zostało już ukaranych za rozmnażanie psów kotów (szkoda tylko, że nie wliczono też fretek). facmen
|
|
milo mi, jestem mjeciu ;)
|
|
Mogą zabrać prawa do dziecka ponieważ Jesteś nie pełnoletnia. Rodzice mogą przed sądem przedstawić np;dowody że nie umiesz zajmować się dzieckiem a takie rzeczy jest łatwo udowodnić.Odebrać prawa rodzicom będzie trudno.Na pewno rodzice dostają kase za dziecko.Musisz mieć swoje środki utrzymania i udowodnić że Możesz sama wychowywać dziecko.Możesz również iść do prasy.
|
|
Samochód służbowy nie jest własnością prezydenta więc przestańcie pieprzyc farmazony. Zresztą nie jest to specjalny luksus. Mentalne kmioty nie krytykowaliby tego, gdyby to był prezydent z "ich nadania". Prezydent miasta ma prawo do służbowego samochodu (zwykli dyrektorzy też takie mają). Nie ma tu żadnego przestępstwa ani nadużycia i tyle.
|
|
Chętnych do zakupu szczeniaka Owczarka Niemieckiego z rodowodem ZKwP zapraszam do hodowli www.zujsciapisy.pl
|
|
macie wy problemy ja pitule haha nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |