Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem dumny że mamy w Afryce kogoś niosącego polsko-katolicką ciemnotę i zabobon. |
nie wiem ile w smakach a zaciszu bylo ok 75zl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem dumny że mamy w Afryce kogoś niosącego polsko-katolicką ciemnotę i zabobon. |
A co to za praca? Za taką stawkę, to napewno warte uwagi.
|
|
Re: Jestem dumny że mamy w Afryce kogoś niosącego polsko-katolicką ciemnotę i zabobon. |
dokladnie niech zrobia od dochodów ten co malo zarabia pooplaca rachunki i zostanie mu na malo rzeczy do kupowania mniej kupuje, mniej je to i mniej smieci, a ten co zarabia duzo to i duzo kupuje bo stac go na wiecej pewnie i wiekszy brzuchol ma hehe , to i ma produkcje smieci w domu i powinien wiecej placic, chyba ze podrzuca komus te smieci :) Kasia..
|
|
wiecie pod blokami tez moga stac pojemniki do segregacji.. rudy błazen z druhem
|
|
W jedną stronę?
|
|
Ja jade do warszawy w piątek i mam 2 wolne miejsca :D W razie co pisz na maila.
|
|
Witamy, nam nagrywał i w rodzinie naszej pan Andrzej Skrodzki z ul. Kazańskiej. Jesteśmy zadowoleni z całości filmu, a w tym również i z kościoła. Dźwięk super czysty i wyraźny, wizja też. Pozdrawiamy Pana Andrzeja, jak zagląda na forum, wystarczy wpisać w google i będziecie mieli namiary.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na 90% nieaktualne :/
|
|
Poszukuje osób oszukanych/okradzionych przez łomżyńskiego radcę prawnego z Łomży Zbigniewa P. Toczą się przeciwko niemu postępowania dyscyplinarne, dalej oszukuje ludzi, ukrywa się http://www.radio.bialystok.pl/news/index/k/201/n/54459 Poszkodowanych proszę o kontakt na adres : oszukani.przez.radce@o2.pl Z góry przepraszam że wtrącam się w każdy temat ale mój post z apelem do poszkodowanych zostaje nagminnie usuwany przez admina
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |