Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cały świat z zażenowaniem komentuje otwarcie igrzysk |
A paplaki i inne czopy zadowolone, że sztuczne szczeny mało im nie powypadają z zapienionych pysków. Jak fajnie było?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cały świat z zażenowaniem komentuje otwarcie igrzysk |
nie`dotyczy napisał(a): > A paplaki i inne czopy żydzi ? .
|
|
garstka religijnych frustratów, szczególnie kato-prawicowych, którzy najbardziej chrześcijaństwu szkodzili i nadal tę religię kompromitują, nie stanowi \"całego świata\" rudy błazen z druhem
|
|
Typowe myślenie człona toruńskiej sekty nienawiści i czopka PiSdowskiego. Dla nich cały świat to PZPR-pis i PiSlandia. POza tym to już KOsmos. Nie do ogarnięcia dla przeciętnego czopka PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nikt już przy zdrowych zmysłach nie bedzie chciał demokracji, tak promowanej przez zachodnią cywilizację, ani waszego lpg na siłę i wszyscy już rzygają tą zamordystyczną poprawnością polityczną.
|
|
Jeśli ktoś nie chce demokracji nie może być przy zdrowych zmysłach, ba nawet może nie mieć żadnych zmysłów tylko katolskie zacietrzewienie. Znoszenie religijnych zakazów i nakazów oraz zakaz dyskryminacji i wprowadzanie zamiast tego wolności wyboru i tolerancji nie wprowadzaniem czegoś na siłę, wręcz przeciwnie, to znoszenie m. in. katolskiego terroru ideologicznego. rudy błazen z druhem
|
|
Re: To co się zdarzyło w Paryżu to jest syf o niewyobrażalnych konsekwencjach |
Oglądając te wykwity/wyziewy francuzów wstydziłem się nie tylko tego, że jestem Europejczykiem, wstydziłem się tego, że jestem człowiekiem i nadal się wstydzę ... tak że tegies ... --- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Najciekawsza jest sekwencja zdarzeń: 1) Reżyser nawiązuje do \"Uczty Bogów\" 2) Większość publiki widzi tam \"Ostatnią Wieczerzę\" i jest chryja 3) Organizatorzy IO przepraszają urażonych - tych, których interpretacja była daleka od zamierzeń autorów. Przeprosiny to taki PR-owy wytrych, nie ma co. Nawet jak nie ma twojej udowodnionej winy, to powiedzenie \"przepraszam\" na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc.
|
|
...kiedy ten przepraszający gest cywilizowanych ludzi kato-prawicę tylko rozjuszył, więcej świętojebliwej piany toczą... rudy błazen z druhem
|
|
Kiedyś jedna francuska gazeta drukowała karykatury pewnej postaci religijnej. Ciekawe czy jeszcze drukują?
|
|
Mi się tam podobało do pewnego stopnia. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę doskonała jak dla mnie. ___________________ Prace magisterskie
|
|
Mi się tam podobało do pewnego stopnia. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę doskonała jak dla mnie. ___________________ Prace magisterskie
|
|
nie`dotyczy, czy ty grozisz ludziom zabójstwem ze strony kato-prawicy identycznie jak uczynili to talibowie Islamscy z dziennikarzami..? rudy błazen z druhem
|
|
\"A paplaki i inne czopy zadowolone, że sztuczne szczeny mało im nie powypadają z zapienionych pysków. Jak fajnie było?\" małego puto i ziuto krasnają blać, najbardziej rajcował wątek pedofilski, z tego g*wna.
|
|
Obaj kiedy zobaczą gołego chvja i dziecko w tle, to dla nich widowisko od razu jest cudowne.
|
|
ślepe chviszcze aż zaparcia dostał z tej obleśności... rudy błazen z druhem
|
|
Bellandi miała więc powody do radości. W ważnym momencie towarzyszyła jej inna judoczka, Jasmine Martin z RPA. Reprezentantka Włoch pocałowała swoją dziewczynę, a ich wspólne zdjęcia (jedno zobaczysz poniżej) błyskawicznie poniosły się w mediach społecznościowych. rudy błazen z druhem
|
|
Też wpakuj jęzor między akryle ziuty, obaj będziecie mieli powód do radości.
|
|
...nie chcę zajmować miejsca, które się tylko tobie należy, z urodzenia... rudy błazen z druhem
|
|
Te igrzyska są po prostu nudne. Wolę sobie oglądać co innego. __________________________- www.wentylacja-ziarna.pl/sterownik-do-wentylacji-ziarna/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |