Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cały świat z zażenowaniem komentuje otwarcie igrzysk |
A paplaki i inne czopy zadowolone, że sztuczne szczeny mało im nie powypadają z zapienionych pysków. Jak fajnie było?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cały świat z zażenowaniem komentuje otwarcie igrzysk |
nie`dotyczy napisał(a): > A paplaki i inne czopy żydzi ? .
|
|
garstka religijnych frustratów, szczególnie kato-prawicowych, którzy najbardziej chrześcijaństwu szkodzili i nadal tę religię kompromitują, nie stanowi \"całego świata\" Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Typowe myślenie człona toruńskiej sekty nienawiści i czopka PiSdowskiego. Dla nich cały świat to PZPR-pis i PiSlandia. POza tym to już KOsmos. Nie do ogarnięcia dla przeciętnego czopka PZPR-pis. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nikt już przy zdrowych zmysłach nie bedzie chciał demokracji, tak promowanej przez zachodnią cywilizację, ani waszego lpg na siłę i wszyscy już rzygają tą zamordystyczną poprawnością polityczną.
|
|
Jeśli ktoś nie chce demokracji nie może być przy zdrowych zmysłach, ba nawet może nie mieć żadnych zmysłów tylko katolskie zacietrzewienie. Znoszenie religijnych zakazów i nakazów oraz zakaz dyskryminacji i wprowadzanie zamiast tego wolności wyboru i tolerancji nie wprowadzaniem czegoś na siłę, wręcz przeciwnie, to znoszenie m. in. katolskiego terroru ideologicznego. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Re: To co się zdarzyło w Paryżu to jest syf o niewyobrażalnych konsekwencjach |
Oglądając te wykwity/wyziewy francuzów wstydziłem się nie tylko tego, że jestem Europejczykiem, wstydziłem się tego, że jestem człowiekiem i nadal się wstydzę ... tak że tegies ... --- z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Najciekawsza jest sekwencja zdarzeń: 1) Reżyser nawiązuje do \"Uczty Bogów\" 2) Większość publiki widzi tam \"Ostatnią Wieczerzę\" i jest chryja 3) Organizatorzy IO przepraszają urażonych - tych, których interpretacja była daleka od zamierzeń autorów. Przeprosiny to taki PR-owy wytrych, nie ma co. Nawet jak nie ma twojej udowodnionej winy, to powiedzenie \"przepraszam\" na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc.
|
|
...kiedy ten przepraszający gest cywilizowanych ludzi kato-prawicę tylko rozjuszył, więcej świętojebliwej piany toczą... Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Kiedyś jedna francuska gazeta drukowała karykatury pewnej postaci religijnej. Ciekawe czy jeszcze drukują?
|
|
Mi się tam podobało do pewnego stopnia. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę doskonała jak dla mnie. ___________________ Prace magisterskie
|
|
Mi się tam podobało do pewnego stopnia. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę doskonała jak dla mnie. ___________________ Prace magisterskie
|
|
nie`dotyczy, czy ty grozisz ludziom zabójstwem ze strony kato-prawicy identycznie jak uczynili to talibowie Islamscy z dziennikarzami..? Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
\"A paplaki i inne czopy zadowolone, że sztuczne szczeny mało im nie powypadają z zapienionych pysków. Jak fajnie było?\" małego puto i ziuto krasnają blać, najbardziej rajcował wątek pedofilski, z tego g*wna.
|
|
Obaj kiedy zobaczą gołego chvja i dziecko w tle, to dla nich widowisko od razu jest cudowne.
|
|
ślepe chviszcze aż zaparcia dostał z tej obleśności... Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Bellandi miała więc powody do radości. W ważnym momencie towarzyszyła jej inna judoczka, Jasmine Martin z RPA. Reprezentantka Włoch pocałowała swoją dziewczynę, a ich wspólne zdjęcia (jedno zobaczysz poniżej) błyskawicznie poniosły się w mediach społecznościowych. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Też wpakuj jęzor między akryle ziuty, obaj będziecie mieli powód do radości.
|
|
...nie chcę zajmować miejsca, które się tylko tobie należy, z urodzenia... Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Te igrzyska są po prostu nudne. Wolę sobie oglądać co innego. __________________________- www.wentylacja-ziarna.pl/sterownik-do-wentylacji-ziarna/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |