poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profesora

wykupienie takiego ip kosztuje 59 zl na rok

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profesora

do mieczkoś997:
Zawsze szanowałem straż pożarną bo oni pomagają ludziom i ryzykują własne życie!
A Policja?? No coz...
Wnoskuje z twoich postow ze masz cos wspolnego z tym zawodem wiec obiektywny raczej nie jestes! Kibicem chyba tez nigdy nie byles skoro tego nie rozumiesz!!!! Najlepiej to mlodych ludzi od 10 do 15 roku zycia pozymykac w pierdlu i mocno spalowac zeby staruszki czuly sie bezpiecznie na ulicach....
żałosne

Re: PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profeso

Jeżeli jest za co to trzeba!! Zyjemy w państwie prawa i nawet takie dzieci od 10 do 15 roku życia powinny byc wychowywane w taki sposób aby tego prawa przestrzegać.Pozdrawiam

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Re: PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profesora

Ja również korzystając z okazji przesyłam najserdeczniejsze życzenia dla forumowiczów i wszystkich lomzyniaków :) Oby te świeta byly wesołe,pogodne,radosne,szczególne,wyjątkowe a przedewszystkim bezpieczne... Pozdrawiam

Dom a raczej jego ruina koło garaży koło jednostki wojskowej Al.J.Piłsudskiego.

"pijana"daj ogłoszenie w bezcennej.Ja tez w tamtym roku znalazlem szczeniaczka (poje.... ludzie wypuszczają je na fortach! ). Dzwoniło sporo osób i szybko znalazł nowego własciciela :-)
Powodzenia.

strach sie bac ale jestesmy wiekszoscia na tym forum :D pozdrawiam wszystkich (to jest pelno prawna elitke lomzysko :P hehehe
) z 1 lo

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Większość z nas tu jest :d Jesteśmy jak "mafia" hehehe więc lepiej uważajcie

Wsio dobrego!!!

Thx, nawzajem :)

Zbych

tak to jest jak sie zazwyczaj kochanemu dziecku pieska kupuje, a pote dziecku sie odmienia.

wawer, jeszcze tak okropnej strony jak ta www.acomza.ov.... to nie widzialem...masakra

pozdrawiam

Re: PO W. Bartoszewskim NOWINA - J. Vincent-Rostowski TEŻ nie ma stopnia profeso

jak mozesz ocenic jest to piesek, który urośnie, czy będzie raczej malutki?

Wszystko zgadza się.
Jeżeli pozwolicie pokażę następną zagadkę, bardziej przyjemną dla oka.
Gdzie to jest? Które to osiedle i na jakiej ulicy jest ten plac zabaw.

Zbych

a 5566 czemu nie ? do dwurzędówki albo do 1976 :P

zdrowych, wesolych, pogodnych, rodzinnych, cieplych, sytych,mokrych, ale i suchych swiat WIELKIEJ NOCY

bedzie malutki napewno, ma piekne duze czarne oczka :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Jedź do Mak-Robu na Senatorskiej przy III LO, na pewno będą mieli i pomogą.

Zbych

fanka bocianka Tyle ? hehe
Tego od groma jest i ciut ciut....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org