Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydat na prezydenta błysnął wiedzą .. |
jak sprzedajesz 4 tyiace jak kupujesz 2 tysiace
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydat na prezydenta błysnął wiedzą .. |
czlowiek trzezwy i z kultura po godzinie 22 spi sobie smacznie w lozku a nie szlaja sie po kebabach czyli pomysl nie trafiony nie zarobisz na tym
|
|
Witam,mam jeszcze takie pytanie. Kolezanka mi mówi,ze jezeli ma niedużo krostek mój syn,aktualnie ma bardzo wysoką gorączke to po gorączce znów Go wysypie krostami. Czy to prawda?
|
|
Witam, które solarium w Łomży możecie polecić dla mężczyzn?? Czy w każdym jest łóżko i tuba??
|
|
Zakładałem niedawno. to cena około 15 - 18 tys. jeśli nie zmieniasz grzejników i jaki jest piec. Ja mam żeliwne i jest super, a piec bez zasobnika na wodę.
|
|
Co do związku gorączki z ilością krostek to za bardzo nie pomogę, ale u mnie dwoje dzieci chorowało na ospę. Żaden z nich nie miał gorączki, ani nawet stanu podgoraczkowego. A co do krostek, to ja też się na początku cieszyłam, że mało krostek mają, ale krostki wyskakują w takich rzutach, więc jeśli u Was to poczatek choroby, to na razie nie masz się co cieszyć - jeszcze co najmniej parę rzutów krostek Was czeka, więc dopiero po kilku (5-6-7) dniach nie będą się pojawiać nowe krostki.
|
|
No to ja ci takhttp://www.youtube.com/watch?v=MTVEkSP0qg0&feature=relatedJak odchodzic to z fasonem :):):)
|
|
Mnie i palenie i psie sranie tak samo przeszkadza. Może nawet psie sranie bardziej ;) Jak widzę srającego na trawnik pieska i obok paniusię, która nawet ani myśli tego sprzątnąć to mam ochotę tę jej mordkę w tę pozostałość po piesku wcisnąć :/ A co do smrodu palenia to nie tak łatwo, jak pisze Chelsea, zamknąć okno. Chyba bym musiała całe lato z zamkniętym balkonem siedzieć, bo jak nie pali sąsiad z dołu to pali sąsiad z boku, a jak nie z boku, to znowu z dołu, tylko z mieszkania obok - słowem co kilkanaście minut smród papierochów :/
|
|
również polecam sudan sun
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |