Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marzenia i życzenia dla Łomżan |
Szczyt szczytów:Mount Everest :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marzenia i życzenia dla Łomżan |
supermarkiet powinien być w Łomży, bo niedługo staniemy się wioską.
|
|
troche egzotyki nie zaszkodzi:D
|
|
niestety ja się do zdjęć nie udzielam, bo brzydki jestem i nie chce dla mw antyreklamy robić:D a co do tej jednej osoby to było postepowanie, które zakończyło się uniewinnieniem, choc postepowanie ponad rok trwało. A co do tego że aniołami nie jesteśmy to hmmm, przecież to chyba nie grzech z miłości dla sąsiadki tulipana machnac zeby dac go swojej lubej:D gdy uczyłeś się w podstawówce a kieszonkowe wystarczało na gume TURTLES... z reszta szkoda że tych gum juz nie ma....
|
|
Czarne owce zdarzaja sie wszedzie w szkolach ZHP w zespolach nawet jak w przypadku pana S. wsrod lekarzy, ktorzy maja pomagac molestowanym dzieciom. takie czasy taki lajf taki popierniczony swiat Zbych
|
|
A ja apeluje do wszystkich z urzedu: -nie zezwalajcie na budowe osiedla domków jednorodzinnych,bo bedzie tam mieszkac kupa luda,a co za tym idzie nie zarobia spóldzielnie łomzynskie na mieszkaniach w bloku,nie zarobia pracownicy tych spóldzielni,kupa luda moze pójsc na bruk -nie budujcie nowych sądów,bo jak do tych starych nikt nie bedzie chodził ,to upadnie Bedronka na dwornej i kupa luda pójdzie na bruk -nie róbcie zadnych nowych rond i dróg ,bo kto bedzie tymi starymi jezdził? -najlepiej nic nie róbcie,bo zawsze wam cos upadnie(najlepiej zeby wam padło dobre samopoczucie) -ta droga szybko awansujecie do urzedu gminnego,a wtedy to wy upadniecie na zbity ryj ,a wasi koledzy którzy teraz krzycza na nie,zatrudnia was w swoich wioskowych sklepach i bedziecie im podłogi zmywac,czego wam zycze z całego serca markiet-ingowiec
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |