Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POlacy chcą szeryfa... |
Autor: OjciecR , w większości z Twoich spostrzeżeń i uwag się zgadzam , ale NIE TU . Tak jak napisał Autor: lomzerman , może całkowicie nie aż tak dokładnie , jak On sobie to wyobraża , ale zapewniam Cię , że jak to co chce miasto zrealizują , to będziemy mieli z tego pożytek ogólnospołeczny , a i dokładać do tego miasto NIE BĘDZIE ! Przypomnę Ci za dwa lata , to co teraz piszemy .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POlacy chcą szeryfa... |
Treść jest ukryta
|
|
o dzieki juz kupilem. mam nadzieje ze mi przejdzie bo musze 2 zeby jeszcze usunac w tym 8 i znow bede sie bal.a czy to sie czesto zdarza ze od tego znieczulenia mozna nerw uszkodzic?.Zenit wspolczuje ci i domyslam sie co przechodziles.teraz to i ja mam stracha co moze byc z ta moja 8.a moze byc tak ze ten nerw bedzie caly czas uszkodzony i bede caly czas taki mial jezyk?troche sie peniam bo to dyskomfort
|
|
TU ludzi NIE stać na kawę w kawiarni ! TEMAT: "jaki biznes w mieście " Autor: BRAK NICKA (---.lomza.vectranet.pl) Data: 22-05-12 19:48 odrazu sprowadzam cie na ziemie bo zaraz uslyszysz ze otwieraj tak bedzie sporo gosci ale zacznijmy od poaczatku zus 1000zl wynajem lokalu w sensownym miejscu min 2 tys + rachunki suma sumarum jak sam bedziesz stal non stop za lada co miesiac musisz lekko reka oddac 3 tys nie wspominam juz o kosztach poaczatkowych jak przygotowanie lokalu reklamy itd teraz policz po ile bedziesz sprzedawal ciasto 3zl?? kawa 4zl??? zeby zarobic na same utrzymanie musisz przynajmniej z 1000 ciastek sprzedac i 1000 kaw co daje sredni 32 kaw i 32 ciastek dziennie a sa to przeciez dopiero koszty ktore bedziesz musial ponosic z marszu i tak nawet przy tych cenach gro osob nie przyjdzie do ciebei z prostego wzgledu brak kasy i brak przyzwyczajnei do chodzenia po kawiarenkach tak wiec moja dobra rada nie marnuj pieniedzy bo tu ci sie nie uda I TU MASZ ODPOWIEDŻ ! Autor: BRAK NICKA - nic dodać , nic ująć .
|
|
Witam,ja tez z checią oddam ciuszki trzeba pomoc dziewczynie
|
|
a wie ktos czemu ja nie mam neta a wyslalem kod na rzuty karne i pisze nie prawidlowo.mam lg kp 500???
|
|
na dmowskiego tam po schodach do góry co jest solarium jakiś kabinet kosmetyczny ale od kilku dni jest nie czynne :/
|
|
dlaczego krzycho ?
|
|
zgadzam sie a WEST... robic sie nie chce dziewom. moze one uwazaja to jako prace :) żalll dawac dupy za ciuchy... brak słów
|
|
Powody zamknięcia lokali mogły być różne:względy osobiste,marna lokalizacja,niedoszacowanie kosztów w pierwszych miesiącach działalności lub marna jakość serwowanych "smakołyków".
|
|
Ja nie chce nic otwierać,ja chce tylko mieć gdzie wypić kawę z przyjaciółkami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |