wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejna prowokacja Saakaszwili.

i sie wkurzył i już nie wchodził na 4 lomza ... ;d

Nasza bis

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejna prowokacja Saakaszwili.

Pierwszy mecz przegraliśmy (0:2), drugi zremisowaliśmy (0:0).

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Mnie tez to oburza wszystko. Jednak napisanie że "ŁKS to podlaska druzyna" nie jest błędem. "druzyna podlasia" - tak. Chociaz nie lubie jak pisza i tak i tak. lLpiej zeby pisali: "druzyna z (pólnocego) mazowsza" :D

Nasza bis

zadzwonił wieczorową porą telefon, pani Hanka energicznym głosem coś enigmatycznie polecała, potem miły głos zaczął ściemniać o jakiejś premi 1000zł -totalna Sciema itd. telefon na 0-300.... (pewnie ciężka kasa), pewna wygrana itd. Ciekawe czy pani Bielicka wie do czego służy jej głos, kto zezwala "przymyka" na podobne działania (tpsa?)?
A ty co o tym sądzisz??

Nie mam w tej chwili czasu sięgnąć do dokładniejszych źródeł, ale jak mnie pamięć nie myli zajmowano się w nim siatkówką i lekkoatletyką. Brak jest więcej informacji o tych klubikach, bowiem działały one krótko, często jeden sezon. Podana informacja nie skupia się naszczegółach, bowiem celem jej było ukazanie tła do działalności ŁTW. Więcej informacji w piśmiennictwie do cytowanej pozycji. Może jutro podam więcej informacji.

Zainteresowany jestem informacjami na temat początków wydawania "białych" tablic (maj 2000 r.) w całym podlaskim. Chodzi o numery z pierwszej dziesiątki. Pozdrowienia :)

Niestety: Racja !

Polska zawsze słynęła z tego, że potrafiła oddzielić plewy (i być obojętna na populizmy różne) i chronić wartości uniwersalne. Za bardzo nadęte ?

Dobra... Zamiast... Inni nie śmią... W Polsce pedał zawsze był odganiany od reszty facetów.
Faceci to za babami ganiają... A jak ktoś gania za facetem to od razu "pedał" ? No nhie - ale jakiś "nienormalny"...

Czy pedał jest "normalny" ? Myślę, że tak. Ale niech nie gorszy (czyli niech będzie sobą prywatnie a nie publicznie).
Na takich homo się godzę i takich lubię.
Tych co demonstrują (to co lubią chwalą/zachęcają/resztę mają za nic) publicznie trza by wyśmiać/ukarać/zlekceważyć/znieważyć - tak, żeby znowu (jak wieki całe) robić zaczęli to w cieniu prywatności swoich domostw.

Onaniści nie organizują marszów (poniekąd szkoda - to by były tłumy).

Ludźmi bądźcie przede wszystkim - dopiero później pedałami. Wasza wartość w Waszych czynach a nie w tym jak się "relaksujecie".
Wielu wartościowych ludzi od Was "pochodzi".
Dopóki nikt nie próbuje mnie przelecieć i nie widzę Waszej pikiety pod swoim oknem nic mi do Was. Póki tak będzie ... właśnie dlatego jesteście tacy sami...

Pozdrawiam.

Przestancie pier...ić ze on taki niewinny. Co kolesie mu wpier..l spuscili zabrali telefon i wpuscili film do netu?
Widocznie gówniarz pochwalił sioe równie pioje...ym jak on . Nikt mu telefonu siła nie zabierał. A z resztą on sam to filmował. To po co?
Inna sprawa ze głupia siksa na to pozwoliła widocznie jej to nie przeszkadza?
_____________________________--

kaz

witam. MAm prośbaka prześlijcie filmik na marcelus2000@poczta.onet.pl. Będę wdzięczny.

Najbardziej mi sie podobalo dwa lata temu we Wspolczesnej gdy pisali o PODLASKICH derbach pomiedzy Mlekovita Wysokie MAZOWIECKIE a WARMIA Grajewo

Dla nielapiacych o co chodzi - wielkie litery nieprzypadkowe. Podlasie od morza do morza ;)

chyba nikt niewie na czym skończono. PS ptysiu jakbyś zauważył ja na początku napisałem "Na stole leżał" to inni zaczeli o tobie pisać.....ale co tu dużo mówić podoba się.:)

Hehe ludzie dajcie sobie na luz z łomżyńskimi komisami, ostatnio widziałem samochód znajomego, który później go odsprzedał innej osobie i w momencie odsprzedaży miał ok 350 tyś na budziku, a ile ta osoba jeszcze zrobila nie wiem. W kazdym badz razie stoi sobie teraz ta furka z przebiegiem ok 200 tyś , czyli jednym słowem przewinięta o połowę..... I jak? Ja tu samochodu nie kupię na pewno...

________
Malachit

I co w tym dziwnego że ma cofnięty przebieg przecierz to normalna rzecz w komisie lub na giełdzie ( oprócz tego jest jeszcze pewnie kilka innych ukrytych wad które wyjdą po jakimśczasie)

Mnie najbardziej śmieszą ceny aut w naszych komisach i szkoda mi osób które kupują tam auta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org