Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Abp Grzegorz Ryś i archidiecezja łódzka przekazali pieniądze na dwa respiratory |
Von chrupka- tu Cię zacytuję: "Niedouczenie nie jest przyczyną dysleksji,tylko czynnikiem potęgującym objawy." Niedouczenie nie ma z tym nic wspólnego. Wiesz na jakiej podstawie stwierdza się dysleksję?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Abp Grzegorz Ryś i archidiecezja łódzka przekazali pieniądze na dwa respiratory |
hahaha:):) a jednak miałem rację że jesteś zwyczajnym internetowym szczurem :) Nie dawniej jak wczoraj chciałeś mi ryj obic :):) Ja ci to umozliwiam a ty od razu du..ę w troki i w nogi :):):) Twardziel buuu hahahahaha :):):):)
|
|
Re: Abp Grzegorz Ryś i archidiecezja łódzka przekazali pieniądze na dwa respiratory |
Nom mz i tak bo ja po nocce to mg nie kontaktowac troche a kupowac to gdzie mg jak juz mi dobiora? Gdzie sa db i nie drogie? I czy mam kupowac miesieczne cz tygodniowe? Jakie sa leśze na poczatkowe noszenie? Dajcie mi znac co i jak?
|
|
Ładnie jest w sali sredniej PERŁA w Łomży.. cena nie jest zła.. więcej jak 160 nie zapłacisz jest w tym 5 dań na gorąco i 13 przystawek. wystrój jest na prawdę świetny.. byłam w tym tygodniu i pytałam:-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |