Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiedeń: imię Muhammad szybko zyskuje na popularności |
Wiem.. dlatego wolę nie ryzykować naprawą i je. bniecia mi podzespołów :-) Tak więc kupiłem Hedy 400W, i tak mnie orżneli w sklepie, bo do 80zł mozna nabyć ten zasilacz ,a ja za ten złom Hedy zapłaciłem 120zł ;p A z tym zepsutym zasilaczem nie wiem co mam zrobić ,więc z ciekawości spytałem czy warto naprawiac? :-) i według Was raczej nie ;P tylko co ja z nim zrobię? na śmietnik? : D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiedeń: imię Muhammad szybko zyskuje na popularności |
http://obrazki.elektroda.pl/4698720000_1325942426.jpg Takie coś na necie znalazłem :-) to właśnie to coś zostało spalone ;p ale jest w dobrym stanie ;p tylko pęknięta i nic więcej ;p tutaj u kogoś to jakiś syf w zasilaczu panuje ;-))
|
|
a za co tu obiad kupic jak w kieszeni wiatr.
|
|
Opek rozwozi
|
|
Paczki teraz do Łomży dowozi firma " Grygo " z Grajewa 509639808 - ja niedawno dzwoniłem i dostałem juz paczkę
|
|
lub przelicz ile to jest Euro,sadze ze duzo za drogo,to jest 3-4 Euro,a to sa juz duze pienadze za byle jakie zarcie z sola drogowa.
|
|
a ja tam wole Milano :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
same wariatki!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |