Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szambo wybiło ponownie. |
Polecam Pana Osojcę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szambo wybiło ponownie. |
Widocznie ktoś ma gdzieś w urzędzie kogoś kto daje mu coś w zamian za to, że zamawia u niego te bezużyteczne dla miasta gadżety. Mamy taką trasę przelotową przez nasze miasto i moim zdaniem to właśnie przy niej powinno się reklamować miasto ze swoją ofertą bo jedyne atrakcje o których wiedzą i jakie odwiedzają u nas turyści w drodze na mazury to Mc i na tym koniec, a mamy tu wiele ciekawych rzeczy do zaoferowania. Nawet dla Nas samych jest wiele fajnych imprez które niestety nie są odpowiednio nagłaśniane i nawet ludzie z samej Łomży nie wiedzą że takowe mają tutaj miejsce.
|
|
<<<<<<<<<<<<Zezowate Szczescie<<<<<<<<<<< Pisalam juz wczesniej ze daj se spokoj,ty jestes typowym naganiaczem i nieudacznikiem na tym forum,pisalam ze we wszystkim musi byc logika,zarobki tez a nie bujacie wszyscy tu w oblokach,a co do czego postaw piwo bo portfela zapomnialem wziasc.Tacy z was cwaniacy i duzo zarabiajacy,jak co do czego to grosza niemacie w kieszeni a ja zawsze mam i jeszcze odkladam miesiecznie,i stac mnie na wszystko.
|
|
wpm w innym świecie żyje, na budowie to gro kasy idzie na szlugi żeby trochę odpocząć jak szef patrzy i na bro żeby chodzić po rusztowaniach dachach i jeszcze mieć dobry humor po wypłacie, ale jedzenie? hurt budowlana to norma, ja bym powiedział że standard, no nie oszukujmy się, to jest gł praca fizyczna, czasem coś policzyć i wózkiem zwieźć, oczywiście doradzanie klientowi to inna sprawa, wyższa szkoła jazdy i ty powinni zajmować się handlowcy 2 tysie na budowie jak coś kapujesz to minimum, zależy jeszcze owszem od dziada u którego pracujesz no ale średnio
|
|
wpm, ciekawe, czy Cię będzie na wszystko stać jak mamusi zabraknie. Ty faktycznie w swoim, innym świecie żyjesz.
|
|
<<<<<<<<<<<Alusek<<<<<<<<<< Wlasnie ja jestem w pracy,taka mam prace,siedze sobie w wygodnym fotelu pije kawe i czekam na klijenta,pozatym mam komputer i kase fiskalna przedemna hehehe.
|
|
|
dziekuje rownież :)
|
|
Dzięki
|
|
Mc Sobieski- Polska Walcząca to jest mega!
|
|
Stara Łomża nad rzeką: stolarz Dąbrowski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |