Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lokalne mafiokrcje |
Czy wykorzystuje kobiety nie wiem, ale warunki pracy i mieszkania u niego są tragiczne. Mówię o tym z Langforden ale Lutten jest kilka km. dalej więc możę to ten sam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lokalne mafiokrcje |
Jestem Bardzo Bogaty... "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
mam do odsprzedania leki, wypisane przez dr Mierzejewskiego. okazało się że jednak nie potrzebnie je wykupiłam ponieważ mojemu dziecku sie jednak nie przydały. jest to maść protopic i syrop aerius. nowe, nie otwierane. sprzedam za połowę ich wartości.
|
|
Pewnie masz nadane złe chmody. Myślę, że dla conf.inc.php powinien być 755 i dla install.php tak samo. Potem usuwasz install.php i po kłopocie
|
|
wyjścia organizowane są przez przedszkola i tam są zapisy. niestety częstotliwość zajęć uzależniona jest od ilości chętnych, więc u mojej córki w przedszkolu wyszło tak, że dziecko na basen załapie się raz na 3 tygodnie. zastanawiam się tylko jaki sens mają zajęcia prowadzone w takim odstępie czasowym. no cóż może to i lepsze niż nic.
|
|
zmiencie serwerownie bo te [xaa] to jest gowno, pinguje i zmienia rzeczywisty recoil , wybierzcie gnet wwa albo shooters pozdro;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |