Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paplik, a Tobie kiedy tak odwali? |
Jestem ciekawy czy Next wie, że handlujesz jego ciuchami pod logiem firmy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paplik, a Tobie kiedy tak odwali? |
Każdy organizuje se indywidualnie codziennie z domu do pracy (jeśli jeszcze ją ma) i z pracy do domu, bo nie stać już ludzi na paliwo, ale cóż ceny paliw muszą być dostosowane do dyrektyw unijnych. I jak tu żyć p. premierze???
|
|
o widzisz _mały_ , andzia Cię weżmie
|
|
|
1. Łomżyński Klub Sportowy 1926 100.000 2. KU AZS PWSIiP 40.000 3. UKS 1 10.000 4. KS PRESPEKTYWA 10.000 5. LŁKS PREFBET ŚNIADOWO ŁOMŻA 20.000 To zestawienie dotacji na sport seniorski z 2011. Ciekawe ile w tym roku będzie, bo wiem, że pula ma wynieść 240 tysięcy.
|
|
Zezuś jak zwykle lewą nogą wstał i nic mu się nie podoba..
|
|
Omania, podoba, podoba, tylko andzia c tak na mnie działa
|
|
To popatrz na kogoś kto lepiej na Ciebie działa;-)
|
|
Jesli masz przy oknach stare parapety to możesz kupić takie nakładki parapetowe renowacyjne
|
|
Dotacje z miasta to zupełnie inna sprawa. Sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądało w tym roku? Znając życie, podobnie jak i w ubiegłym. ŁKS nigdy nie będzie doceniony należycie. Wszyscy na około dostają więcej od ŁKS-u. Narew i Korona Ostrołęka otrzymały w tym roku łącznie 300.000zł, gdzie nie zapomniano także o innych dyscyplinach w tym mieście. Pogoń Łapy bodajże 180.000zł, my za pewne otrzymamy ze stówkę i ktoś "mądry" zacznie wyliczać, że to i tak więcej jak ww. trzy kluby razem wzięte :D Ale nie o to tu chodzi. My się chyba nadal nie rozumiemy? Ja nie chcę pieniędzy z MOSiR-u dla ŁKS-u, mi chodzi o to, co się z tymi pieniędzmi dzieje, że żaden trener jakiejkolwiek dyscypliny sportowej w Łomży, nie jest zatrudniony w MOSiR-ze, że żeby obejrzeć mecz na nowym sztucznym boisku, muszę stać w wodzie, bo do wyboru mam jeszcze stanie i oglądanie tego meczu w błocie. MOSiR ma budżet prawie 6 baniek i ciągle mało, pracuje tam ponad setka ludzi, i żeby nie było ani jednej osoby, który zgłosi tego typu problemy, o których tutaj piszę jako kibic! Czemu nie znajdzie się nikt, kto powie, "panie dyrektorze, zróbmy to i to, zatrudnijmy trenerów zorganizujmy jakieś atrakcje dla dzieciaków itp, itd, to się w końcu od nas odpier.dolą", a jak dalej będą gadać, to będziemy mieli mocne argumenty do rozmowy". ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Maja maja;) Spisalem niktore informacje z zasilacza: Colorsie (jak sie nie myle) AC INPUT:230v ac 10a 50~60hz atx12vp4 EN60950 (PFC) Do 100zl Bedzie psaowac ta? http://allegro.pl/karta-graficzna-geforce-8600-gs-512-tc-dvi-hdmi-i2161289393.html Tam jest chyba dodtkowa wtyczka do zasilacza a ja jej chyba nie mam;/ Mozna ja podlaczyc pod dodatkowy dysk? Kasia..
|
|
to może podasz jakąś firmę o której się tu dobrze wypowiadali? żenada :-(
|
|
sorry miałem 8600 GTS ...
|
|
Jasne i jeszcze przydział każdemu dać. Komedia. Wystarczy parter żeby się zabić.
|
|
Hoduj larwy pająki świerszcze i inne robactwo i sprzedawaj na allegro sporo tego idzie :)
|
|
zyzio a jakie ty masz doświadczenie z tej firmy? -- Zadne. A jaką opinie masz o bik-projekcie pewnie też lipa bo robić trzeba i to ciężko?
|
|
a ja teraz tego slucham http://www.youtube.com/watch?v=-Cg0lTLfvuw
|
|
Pareslow sie nacpal i nie wie co pisze.
|
|
Napisalem wyzej ze mam ddr2 a nie ddr3... Wiec potzrebuje takiej pod ddr2 ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |