Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rodzina jest zagrożeniem dla kobiet i dziewcząt. Szokujące tezy raportu ONZ! |
chyba że będzie strasznie, no strasznie brzydka...:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rodzina jest zagrożeniem dla kobiet i dziewcząt. Szokujące tezy raportu ONZ! |
Nie wycofali, nie tylko u nas brakuje ;) http://nalogow.com/rzuc-palenie-forum/9-hyde-park/7609-brak-tabexu-w-aptekach-w-krakowie.html A próbował ktoś Champixa? Z tego co słyszałem to droższy, ale skuteczny.
|
|
Re: Rodzina jest zagrożeniem dla kobiet i dziewcząt. Szokujące tezy raportu ONZ! |
w Lomzy obojetnie jakie biuro nieruchomosci niepotrafi sprzedac domu ani mieszkania,pod jednym warunkiem jesli dom kosztuje 500000 tys zl to za 200000 uda sie moze sprzedac,ale to nie w dzisiejszych czasach,dzis i za 150000 tys zl bys niesprzedal , nieruchomosci leca na leb na szyje,bedzie jeszcze taniej poczekajmy pare miesiecy.
|
|
plasterki takie czy owakie:)))) to przeżytek bo nikotyna zbyt wolno trafia do krwiobiegu.
|
|
nie prawda co wy piszecie moje dziecko ma zwykla skaze bialkowa bez innych alergi i pije bebilon pepti, ktore jak najbardziej mamy na recepte i placimy miedzy 8, a 11 zl za puszke zalezy w jakiej aptece. Trzeba tlyko raz na pol roku(przynajmniej ja tak mam) dostarczyc do pediatry zaswiadczenie od alergologa i mleko jest normlanie na recepte. Od tego roku zabrali refundacje na mnostwo lekow i bebilon, fakt nie bedzie juz tanszy o 50% ale o 20-30% tylko, ale to nie znaczy ze trzeba placic 100% wartosci. Skarbek, a do jakiego ty pediatry chodzisz? Bo ja chodze do Kolodziejskiej i co miesiac dostaje recepte na 10 puszek i nigdy nie ma problemu, ba malo tego nawet sie mnie pyta czy te 10 mi wystarczy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam Dlaczego zaraz do dyrektora, może prościej do wychowawcy?
|
|
Co sądzicie o tym zespole i czy ktoś bawił się na weselu gdzie grali
|
|
Do Joli,piesek tej pani to husky,nawet dala mi kilka wskazowek co do opieki,dzis znowu dzwonilam,moze popoludniu po niego pojade jak weterynarz zdazy go dzis zaszczepic,mam jeszcze dzwonic po 15-tej
|
|
hahah z tej samej domeny ... taka szybko odpowiedź. Czy li co REMIX nie ma brania?
|
|
Mrauuu tym się zachwycam od kilku godzin;) Soulsavers - Revival http://www.youtube.com/watch?v=ErmJa3MBI10
|
|
hansklos ja też uważam że przyjażń między kobietą a mężczyzną jest możliwa ale tylko erotyczna :) Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |