Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
heh ktos ci o mnie za duzo naopowiadal:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Nie pochlebiaj sobie młody.....
|
|
dojde porawdy juz mam podejrzenia drzyj w posadach:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: asdat0r (---.xdsl.centertel.pl) Data: 07-02-12 22:21 Darek1638 Wiem o co chodzi, mlody jest energiczniejszy i szybciej sie uczy, nie ktorzy klama tylko po to by pozyskac prace, ale po co klamac jezeli o stanowisku pracy ktore ma sie wykonywac nie ma sie zielonego pojecia? Powiem tak, ze dla mnie ciezko bylo i jest znalesc jaka kolwiek prace tutaj, lecz gdy przebywalem w angli duzo sie nauczylem (nie tylko j. angielskiego hehe) ale rowniez rzeczy ktore dotychczas przydaja mi sie w zyciu. Przyślij mi na meila Zyciorys :) Pomyślimy...
|
|
Polecam kwiaciarnie w kauflandzie,solidni i odpowiedzialni,miałem okazje korzystac z ich usług:) Kasia..
|
|
To jest zrozumiałe, "nie od razu Rzym zbudowano" Darek przepraszam że sie zapytam lecz chcialbym wiedziec czym Twoja firma sie zajmuje? Odnosnie Twojej wypowiedzi, taka jest prawda ludzie klama po to by otrzymac prace. Gdy dochodzi do czegos co musi wykonac "on" lapie sie za glowe i zastanawia jak to zrobic, lecz dla pracodawcy wciska kit iż to jest pestka dla niego i co to nie "on". hmmm wydaje mi sie, ze przez to ludzie oferujacy zatrudnienie dla mlodej osoby traca do niej zaufanie, i przed nastepnym zatrudnieniem takiej osoby najpierw musi sie powaznie zastanowic.
|
|
wejde w interes robiacy konkurencje dziacowi i darkowi ;)
|
|
Darek1638 jesli mozna wiedziec jaka to firma??? kogo zatrudnia?? moze ja sie nadaje albo moj maz.
|
|
a jaka ul. w Białymstoku? mozliwe,ze bede miała okazję... tam to załatwić
|
|
jestes juz weryfikowana:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Ale nawet na drzwiach są wypisane godziny, o których napisałem. rudy błazen z druhem
|
|
panie Darek1638 ludzie chca wiedziec czym zajmuje sie firma ja powaznie szukam pracy obecnie ostatnio pracowalam w urzedzie pracy ale nie w lomzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |