Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chrzanowski zdecydowanym liderem nowego sondażu prezydenckiego |
Oj bobcats błąd popełnił prezydent nie namaszczając Ciebie na swojego rzecznika.Rejtanem rzucasz się na tym forum w jego obronie.Tylko pamiętaj,że argumenty,,złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy,,słabo przemawiają do zbiorowej wyobrażni.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chrzanowski zdecydowanym liderem nowego sondażu prezydenckiego |
@Bobcats1, oczywiście, masz rację, że podwyżka jest legalna, ale nie zapominaj, że przy piastowaniu urzędów PUBLICZNEGO ZAUFANIA, ważne jest nie tylko prawo (które jest wielce niedoskonałe), ale także kwestia etyczna I WŁAŚNIE Z POWODU TEJ KWESTII, Pan Prezydent nie powinien jej przyjmować. Pytasz dalej nas czy my, będąc na jego miejscu, nie przyjelibyśmy podwyżkę. Gdybym był na Jego miejscu, czyli piastował urząd, który objąłem, bo zaufała mi duża część społeczeństwa to jestem pewien, że nie przyjąłbym jej, właśnie ze względu na wspomnianą kwestię etyczną. Inną sprawą byłoby, gdyby Pan Prezydent mógł pochwalić się jakimiś konkretnymi owocami swojej pracy na rzecz naszej małej społeczności, wówczas proszę bardzo, niech otrzymuje podwyżki, premie.
|
|
*co do kwestii etycznej , o której wspomniałem powyżej to jest to w odniesieniu do sytuacji w naszym kraju, gdzie no nie ma co się oszukiwać, dzieje się źle.
|
|
chodzi mi o to gdzie jest kapsuła odchudzająca...
|
|
Bosch serwis szybko i skutecznie polecam ceny te same co wszedzie u mechanikow
|
|
Super facet i bogaty.
|
|
Skoro nikt nie studiuje na SGGW to może na innej uczelni w Warszawie i jest chętny do wspólnej podróży...
|
|
polecam panów sprzedaja częsci do anglików przy drodze do giełczyna za 150 super stan proszę sprawdzić i sie przekonac
|
|
Ale Kapsuła jest też zapewne i w Cosmeo ;)
|
|
polecam Orlen w Piątnicy mają dobry gaz dużo kilometrów się robi.....
|
|
Orlen Piątnica
|
|
jedz na baze WZGS w Łomży do Modzelewskiego .polecam sam tam naprawiam i tanio i części ma .tylko pytaj o Krzyśka
|
|
bobcats1 ty chyba nie odróżniasz statusu osoby prywatnej od publicznej? Te przez Ciebie nazwane "oczernianie" to jest po prostu krytyka , osoba publiczna czy urzędnik musi się liczyć z tym że jego postępowanie narażone będzie na krytykę . A tu widzę że co poniektórzy stwierdzając że " cwani w internecie a nie powiedzą w twarz ' niech Pan prezydent będzie bardziej dostępny dla obywatela z robi okienko w swoich zajęciach to usłyszy dobre i złe słowo na temat swojej pracy.
|
|
Chcesz za 25 ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |