Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie oni są? |
Marlen :D:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie oni są? |
Sorki ale nie pale głupa. Zainteresowany porządnie jestem od paru dniu. A od paru miesięcy gdybałem. Z Łomży wiem tylko, o tej na Nowogrodziej co nikt jej nie chce, ale ona jest długa i wąska.
|
|
Czytaliście?ale się uśmiałam!:) Poseł Kołakowski ślubował po raz trzeci ...
|
|
Dużo tych powitań nie było i nie tylko ze mną;-)Ale zawsze Ty możesz nadrobić;-D
|
|
Aby poradzić sobie ze smutkiem bierzemy jeden porcelanowy czajniczek,kilka łyżeczek zielonej herbaty,filiżanki,wrzątek.Parzymy herbatę w czajniczku i pijemy.Wszystkie problemy stają się mniejsze.Smutek gdzieś pierzcha.Zapomniałam dodać,że nie pijemy herbaty samotnie.Potrzebujemy towarzystwa kogoś,kogo lubimy i komu ufamy.Po kilku,kilkunastu( to sprawa indywidualna) takich ,,herbatkach" mówimy:Żegnaj smutku. :-)
|
|
codziennie jeżdzę bardzo dużo, ok 400km i widziałam wiele. facet za kółkiem? często idiota stwarzający zagrożenie. Zawodowcy też nie lepsi, jeden taki skurwys...... wyprzedzał pod górkę......pierd.....idiota zepchnąłby mnie. często ratuję życie palantowi, który idzie mi na czołówkę. ostatnio jeden taki "kierofca" facet wyskoczył mi z za zakrętu, szedł na czołowe bo palant wyprzedzał w tym miejscu. myślę że dzięki mnie żyje i nie musi klepać samochodu, bo prędkości były znaczne. na szczęście umiejętności moje też są znaczne. Takich sytuacji miałam wiele. brak kierunku to standard. hamulcowych też jest sporo, tu akurat po równo i kobiet i mężczyzn. zawsze jak ich wyprzedzam patrze co za cierepa jedzie i ruch spowalnia.
|
|
|
nie śmieci tylko worek ze śmieciami :)
|
|
hehe dobry?:D bo herbatka sie napewno nalezy:D i nie tylko :):D
|
|
Do wszystkich którzy tak robią :) Jak masz za parę minut wyjść z domu, to po co te parę minut wcześniej wystawiasz śmieci? Skąd ten nawyk, że najpierw śmieci na klatkę, a później buty na nogi? Mnie to po prostu dziwi, bo nigdy tak nie robiłem, a co gorsza, niektórzy mają tak śmierdzące śmieci, że aż nie wypada psuć powietrza na klatce. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Gdzie w Łomży kupię akwarium i inne akcesoria z tym związane?
|
|
O to jest ładne :) Crowded House, Weather with you http://www.youtube.com/watch?v=b99vu9bH2Zc
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No własnie nie dalas sie złapac :D
|