Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Kiedy oficjalnie zostanie ogłoszona Muzykowa ??? Na co tak czeka, czy czegoś się boi? |
Prawda zdarza się jak się przesadzi z alkoholem albo to była złośliwość przedmiotów martwych że sama nic nie potrafiła napisać;) ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiedy oficjalnie zostanie ogłoszona Muzykowa ??? Na co tak czeka, czy czegoś się boi? |
DB ,najpierw pomyśl nad tym ,a potem oceniaj,czy to pusty slogan .
|
|
Zależy też co kto uważa za zabawę :)) Jeżeli chodzi o skakanie z kwiatka na kwiatek to NIE, ale jeśli chodzi o 'wygłupianie się', zabawę podczas sexu to czemu by nie ;) Sam sex w sobie wg mnie powinien być taki mistyczny, odpowiedzialny i cudowny. Chyba rozmarzyłam się hehehe
|
|
Mrauuu oj trochę poważnie wzięłaś to co napisałem ale rozumiem mogłem jaśniej napisać . SORRKI
|
|
Można w Łomży gdzieś wynająć hale tak na 1,5h do gry w siatke? Wiem że kiedyś była taka możliwość w pg1 ale nie wiem czy dalej aktualna. Bede wdzieczny za podanie jakiejś dobrej miejscówki i orientacyną cenę.
|
|
po dietach cud przyjdzie efekt jojo!!!!!zacznij biegać!!!wiecej ruchu na świeżym powietrzu i bedą super efekty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |