czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Aga I Tadeusz ciągle w grze

A ja jeszcze poleciłbym innego dostawcę, tylko nie wiem jakby było u niego z podłączeniem... Zajmuje się on podłączaniem internetu gdzie położenie kabli jest nieopłacalne, a sieć 3G (np. polecany play) nie ma zasięgu. U mnie był ten sam problem. Po podłączeniu internetu mam 1mb za 50zł (niestety), ale przynajmniej od godziny 23:00 mam nie ograniczony internet... No i nie ma limitów transferu co w 3G jest w każdej ofercie... Jesli chcesz coś się dowiedzieć odwiedź stronkę elnetix.pl
Mimo trudności z podłączeniem nie narzekam... 1mb w dzień w zupełności starcza, do normalnego surfowania po necie (a jak coś chce się ściągać to zostawiam na noc :D). No czasami jest problem z podłączeniem, albo podczas transmisji rozłącza na jakąś godzinę, ale to jest bardzo rzadkie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Aga I Tadeusz ciągle w grze

Zapomniałem dopisać że ten samczyk zakatował już pięć samiczek a nazywa się Kubuś rozpruwacz

Zbychu: Polacy zasługują na więcej a polecasz pizzę z biedronki ... heh

ps. po = nic nie mogę tusk pis = nie mam rąk kaczka ;]

przeliczając zakup paneli z montażem wychodzi groszowa różnica niż kupuje się je bez montażu (różnica w vat jest i stąd ten myk)
też będą nam montowali, jak się nie mylę to o 10 czy 12zł od metra słyszałam, ktoś potwierdzi tę stawkę?

Żebyś wlokła wózek przed sobą to nikt nic by Ci nie ukradł. Najlepiej to postawić na środku i gnać w regały, a później krzyk i pretensje do całego świata...

Jednak wiekszosc Polakow mysli jeszcze racjonalnie :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
różne
Poznam miłą Panią w celu matrymonialnym. Panienkę, wdowę od 40 do 48 lat. Jestem kawalerem więc nikogo nie szukaj tylko do mnie zapukaj.
tel. 731213485
usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org