Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald Tusk nagrodzony za promowanie Polski w Europie, nagroda europejskiej polonii .. |
Franz wstydzisz się przyznać , że kupiłeś Wieśvagena. Opinie użytkowników na autocentrum powiedzą wszystko. Oj drogie będzie te wielo wachaczowe zawieszenie po rajdach po naszych drogach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald Tusk nagrodzony za promowanie Polski w Europie, nagroda europejskiej polonii .. |
Sam wyślij , na forach można znaleźć dobry i niedrogi serwis.
|
|
Re: Donald Tusk nagrodzony za promowanie Polski w Europie, nagroda europejskiej polonii .. |
heheheee
|
|
Brzeczyszczykiewicz , tylko w plenerze korzystam z tego co mam dołożone za free do abonamentu , tv online się tnie , korzystam z modemu gsm usb , bo telefon się mocno grzeje i pada bateria.
|
|
Autor: mestenio (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-09-11 17:55 takie papiery to można za parę euro kupić heheheheeee i całą nową historie serwisową .....
|
|
wyobraź sobie tego "II faceta", gdy ten w smrodliwym barze opowiada swoim kumplom o tym, jak był w waszym mieszkaniu, jak to wszystko potem po kolei leciało, oraz o tym jak wglądasz i jaką ciotą wg niego jest Twój mąż... wyobraź to sobie. pozdrawiam.
|
|
Sylwia uważaj. Jeśli byś się zgodziła źle by o Tobie to świadczyło. A to, że zaproponował źle świadczy o nim. Gdyby moja kobieta zaproponowała coś takiego miałbym nadzieję, że to żart...
|
|
ja nie jestem kobieta :] wiec nie używam takiego "gówna" ;) hehehe ale znam takie którym wystarczy wcisnąć dobry kit a będą z takim "rondlem" godzinami w wannie leżeć hahahaha... Pozdrawiam :] mar
|
|
Jakbys chciala miec fantazyjne loki na ,myszce' to trzeba potrzymac dluzej skierowana na wzgorek opalarke do drewna. Wyjdzie miodzio!Zobaczysz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |