Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nikt się tak nie zaopiekuje swoim kolegą, jak koledzy z pis. |
nowy basen już czynny po przerwie ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nikt się tak nie zaopiekuje swoim kolegą, jak koledzy z pis. |
Jak w temacie - poszukuję dobrego prawnika od prawa pracy. Dawno mnie nie było w Łomży i nie orientuję się, który mógłby być dobry. Z góry dziękuję za odpowiedzi!
|
|
w ciągu 4 dni będziesz miał paczkę u siebie z pewnością, i zapłacisz VAT 25 % tylko przez krewnego ![]() urbi et orbi !
|
|
Ponoć - nie jest to informacja zweryfikowana - siłownię na basenie ma prowadzić właściciel siłowni Ewa. Osobiście chodził tam nie będę, temu człowiekowi brak kultury osobistej. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Witam, zastanawiam się nad podjęciem kursu maturalnego do rozszerzenia z angielskiego, tylko nie wiem, czy wybrać British Academy czy Alma Mater. Uprzedzam, iż czytałem poprzednie wątki na forum o podobnej tematyce, jednak moje pytanie będzie raczej dotyczyć czegoś innego. Chodzi mi o to, co konkretnie robi się na takich kursach, czy tłumaczy się wszystko 'jak krowie na rowie' i do skutku, czy raczej nauczyciele denerwują się, gdy ktoś czegoś nie może zakumać?Czy osoby (takie jak ja), które miały w szkole średniej realizowany wyłącznie program podstawowy (nie rozszerzony) - czy jest sens zapisać się na taki kurs, czy jednak za duża przepaść? (Dodam, że podstawę zdałem na 86 %, a teraz chciałbym poprawić maturę.) Bardzo poprosiłbym o opinie osób, które chodziły do którejś z tych dwóch szkół lub zamierzają się zapisać. I jeżeli nie sprawiłoby to Wam większego problemu - czy moglibyście napisać, jak Wam poszła matura? Pozdrawiam i czekam na odgłos...;)
|
|
Sprawdź, ile czasu Ci zostało. Zrób test i poznaj datę swojej śmierci https://sites.google.com/site/349news/
|
|
Proponuję lecznicę 4 Łapy na Hipokratesa. Znajoma ostrzygła tam swego długowłosego kota, żeby nie cierpiał podczas upałów i panie zrobiły to bardzo dokładnie, estetycznie. Inna sprawa, że kot wyglądał tak ciekawie, że przez dłuższy czas mieszkał w łazience, ale najważniejsze, że jużnie dokuczło mu gorąco. A sierść i tak odrosła.
|
|
|
Polecam Language Education na Reymonta
|
|
Nikt nie płaci, poprostu kto się uczył w Alma Mater ten poleci tę szkołe każdemu, kto pyta. Jak to jest, że ludzi z Alma zawsze polecają swoją szkołę, a ludzie z innych szkół robią to bardzo żadko. Goose daj sobie spokój z takimi komentarzami...
|
|
kittka701 miłej pracki;) Aty nudy brrrr....... ![]()
|
|
Witajcie czy możecie polecić prawdziwego mechanika do busa z doświadczenia wiem że są mechanicy i majstry. szukam naprawdę uczciwego i solidnego mechanika do naprawy zawieszenia i silnika
|
|
wszystko zalezy od tego na ilu gosci jest sala, menu, dodatki itd... Szukajac wiekszej sali z dobra obsluga to cena zaczyna sie od 120zl i rosnie nawet do 200 (tyle miesiac temu placili znajomi za osobe, ale bylo chyba wszystko co mozliwe z menu jak i dodatkow), ale jak wyzej 140zl mozna przyjac za srednia i nienadzwyczajna cene
|
|
A-Z powiedz konkretnie gdzie takie bzdury wyczytales a nie gdzies cos ktos. A pozatym patrze że wiekszosc ma jakies kompleksy bo co temat o mosirze to jazda i pierdzielnie glupot i bajek, a tak naprawde nikt nie ma o niczym pojecia a sie wymądrza.
|
|
może na Giełczyńskiej nie jest tak ładnie. ale żarcie o niebo lepsze. A chińskie żarcie z samej nazwy powinno być tanie.
|
|
GTO są dobrzy do posłuchania , ale na weselu porażka, to trochę inna bajka, zero prowadzenia, zero zabawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
nie wiesz madziara? Bedzie sobie PIZDZIELEC dlubal zebach!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |