Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hit choinkowy - \"Pluszowy Jezus\" oferowany przez Dystrybucję Katolicką. |
503093428-pan Krzysztof.Aktualnie to nie wiem w jakich cenach maluje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hit choinkowy - \\\"Pluszowy Jezus\\\" oferowany przez Dystrybucję Katolicką. |
Ha ha ha ! KMKM czyli ...kurczak ? Jak zapraszasz takich psychicznych troli jak blackxxx lady vel czarnasuka vel szczebiotka itd to już widzę " poziom " twojej strony ! Mógłbyś postawić poprzeczkę wyżej , a nie powielać tego portalu i i jego forum Nie sądzę , że ktoś z rozsądniejszych forumowiczów zacznie ci nabijać oglądalność . Po takiej wymianie zdań , ja na pewno nie .
|
|
Re: Hit choinkowy - \\\"Pluszowy Jezus\\\" oferowany przez Dystrybucję Katolicką. |
A to że ta kobieta potrzebuje pomocy lekarskiej to zupełnie inna sprawa.
|
|
Kalesoni .... Madziara .....z Wami swiat jest na pewno piękniejszy . Zatem zmykam ;-) Ale jak mawia Terminator : < I`ll be back ...... ;-) > Enya Ciebie cmoknę jak zlezę piętro niżej;-)
|
|
haha siwy wchodze w to, nawet w worek zainwestuje i jakis knebel
|
|
a ja tam moge polecic ten zaklad: http://www.cylex.pl/firmy/barcicki-adam--blacharstwo--lakiernictwo--mechanika-10907861.html widzialem kilka aut robionych w tym zakladzie wiec oddalem rowniez tam i swoje i jest ok nic nie odpada wyglada jak nalezy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |