Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kapuś TW \"Znak\" wpierw donosił na Polaków do SB, teraz ten konfident donosi na Polskę i dziękuje za szykany. |
witam.... No to ja tu w takim razie nie paruje.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kapuś TW \\\"Znak\\\" wpierw donosił na Polaków do SB, teraz ten konfident donosi na Polskę i dziękuje za szykany. |
maruda Dzień dobry Dziadunio :) Prońko i Hania super ;) robciu Cześć Robcio :):) Czego nie parujesz ? prosiaki masz i parnik odpalasz ? ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Kapuś TW \\\"Znak\\\" wpierw donosił na Polaków do SB, teraz ten konfident donosi na Polskę i dziękuje za szykany. |
To dlaczego w trakcie mszy niedzielnej słychać księdza w głośnikach na całą Łomżę? Można to również odebrać jako namawianie do swojej religii bo przecież nie wszyscy w Łomży to katolicy. Niektórzy również mogą to odebrać jako chamskie zachowanie. ŚJ mają prawo rozmawiać z ludźmi bo w naszym kraju jest wolność słowa i wolność wyznania i Świadkowie z tego prawa korzystają nie łamiąc innych. Katolicy również mogą chodzić po ludziach i nikt im tego nie zabroni. Anatol M.
|
|
dobra ,dobra pojechalam do tego diabolo :)) i zamowilam pizze wg. swego upodobania:))) tzn , cienki spod , brak wedlin , duzo zoltego sera i zaden sos a papryka slodka i ostra . a za to szpinak , papryka ,cebula - za mala zaplacilam 14 zl .Zaspokoilam glod i jak znow mnie dosiegnie to tam wroce:)))))))))))))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam. Czy może ma ktoś pożyczyć migomat na jeden dzień oczywiście zapłacę i dam kaucje
|
|
enya hehehe dobre dobre :) skąd Ty taki rzeczy bierzesz algeroth hm..w sumie...ale po co smuty mam pisać i zatruwać życie innym :D trzeba kawe chlusnąć może zadziała na polepszenie humoru hehe
|
|
skubi18 oj ! żeby lepiej "po ludziach", to nie chodzili
|
|
Re: Kapuś TW \\\\\\\"Znak\\\\\\\" wpierw donosił na Polaków do SB, teraz ten konfident donosi na Polskę i dziękuje za szykany. |
na giełczyńskiej będzie otwarte 17 lub 18 bo urlop mają ale może się też przedłużyć tak jak w tamtym roku. Ja tam równiez jem i mi smakuje zawsze... nie musi być oprawy ,ważne aby żarcie ogarnięte i konkretne a nie to co w tym drugim,gdzie zjadłem i byłem bardziej głodny niż przed jedzeniem :P
|
|
możliwee ;dd
|
|
oj! są pierwsi w kolejce, nie martw się, złego diabli nie biorą, jeszcze musisz się trochę pomęczyć
|
|
Co, może za Twoją **** policja ma chodzić i cię pilnować? Weż się w garść. Jak się pije to z głową. .Niektórzy dostają małpiego rozumu. Małpiego hmmm chociaż jakby się tak zastanowić, to i małpy są mądrzejsze w tym przypadku. Alkohol jak widać nie jest dla każdego. Kapisz? rudy błazen z druhem
|
|
jeszcze jedno to jak mam pełny barek różnej GORZAŁY to jestem potencjalnym mordercą?
|
|
Sierpień – tradycyjny miesiąc abstynencji http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=25914 Alkoholizm jest chorobą . Wielu ludzi, niezależnie od ich wieku, popada w uzależnienie nie zdając sobie niekiedy z tego sprawy. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie przyjmuje w łomży na nfz on pracuje w wysokim mazowiecku chyba w łomży jest 2 razy w tyg jednak ja go osobiscie nie polecam chodzilam do niego przez 6 miesiecy ciązy i sie bardzo zawiodłam nigdy nie odbieral ode mnie telefonu bagatelizowal wszelkie moje watpliwosci i jeszcze pare spraw zawalil a od 7 miesiaca zaczelam chodzic do dr sokoła i nie ma lepszego lekarza wszystko wyjasni wytlumaczy po ludzku pracuje w łomżynskim szpitalu interesuje sie pacjentkami normalnie złoty człowiek
|
|
ja na WSA tez sie zarejstrowalam, tak sie wlasnie zastanawaim ktora szkola by byla lepsza PWSIiP czy WSA. Chociaz jeszcze mam nadzieje, ze moze na medyka mnie przyjma, hee
|
|
Porteczki, mam za soba kawy w ilosci sztuk 4 :) Na tę chwilę siedzę i ........, kurdę jakoś pusto bez szkodników ;) Przetłumacze na polski, nie chce mi sie nic robić :) Jutro vitka odprowadzam, zabieram swoje małe czarne cudo i ... regeneruje siły na wieczór ;)))) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |