Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny ? |
przegiecie bez kitu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny |
Kase za to 4lomza dostaje ale nie do tegostopnia a najwiecej tej sroki :( Jezu !!!
|
|
Re: Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny |
....aż się boję otworzyć lodówkę :) don-key
|
|
forum albo czat :D
|
|
Re: Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny ? |
ja czesto zaglądam na strone główna :D " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Re: Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny ? |
Wybrać Leppera na prezydenta? :D Ani mi się ważcie. :P
|
|
Słyszałem ,że ten pan ma porządne poparcie od OJCA, a kto jest jego tatusiem zgadnijcie sami
|
|
Do Edy'ego Oświeć mnie. Czyżby M. T. Kamiński znów kandydował z łomżyńskiego? Kamiński jest moim "idolem" więc jestem tym zainteresowany. Z tym Nowogrodem to świeża sprawa?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nolneim mozesz na mnie liczyc !! troszke furke podczyscze i bede na 100% !! do zobaczenia w Niedziele !! przybywajcie całymi rodzinami !!
|
|
Sam tytuł mnie aż wstrząsa. Dziewczynki... A po drugie, o tym panu świadczy już sam fakt, że z nickiem konczącym sie wymowną liczbą 40, co napewno nie oznacza numeru mieszkania, poszukuje dziewczyny. A może za kobietą byś sie czlowieku rozejrzał? Skąd ten pęd do szukania dziewczyn u facetów w takim wieku? I jeszcze jedno, jak sie szuka, to nie tylko ze względu na wygląd (i ewentualny przebieg - cokolwiek to znaczy) ale również ze względu na zawartość zwojów mózgowych i umiejętnośc posługiwania się nimi. No chyba, że się szuka ot tak... dla zwiększenia dziewczynie przebiegu (tu sie powtórzę: cokolwiek to znaczy). Pozdrawiam. Anna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |